E2r

Vælg en plæneklipper

Der er intet mere tilfredsstillende end at have en smuk græsplæne fortryllende dit synspunkt. Men det vil ikke være sådan, medmindre du investere i en god plæneklipper til at udføre opgaven. At vælge den rigtige plæneklipper er sådan en nem opgave, det eneste du behøver at bekymre dig om er, hvem vil gøre klipningen.

Da du kan blive overrasket med det store antal af tilgængelige plæneklippere på markedet, gør rigelig forskning om hvilken type af klipperen passer til dine behov er kritisk. Dette vil også være et godt tidspunkt at komme til at kende din baghave mere, som at vælge typen af plæneklipperen afhænger af det. Det er faktorer, som du skal tænke på før overskriften direkte til butikken:

  1. Overvej størrelsen på din græsplæne. Da der findes forskellige typer af plæneklippere at vælge imellem, kan du blive fristet til at vælge en prangende kørende plæneklipper, da det er helt sikkert mere bekvemt at bruge. Hvis du har en meget lille gård, sådan en plæneklipper er det ikke tilrådeligt. På samme måde ville en stor baggård tage en evighed at klippe, hvis du vælger den grundlæggende cylinderklipper, der er designet til små og mellemstore græsplæner.
  2. Tjek din græsplæne til skråninger og andre forhindringer. Nogle plæneklippere er lavet til stejle op ad bakke eller skrånende plæner, mens nogle andre er bare for jævnet med jorden yards. Gå rundt din plæne til at kende sin karakter og dette vil hjælpe dig meget i fastsættelsen af din nye slåmaskine.
  3. Identificer din græstype. Da slåmaskiner bruger knive til at skære græsset, og sørg for, at din plæneklipper kan klippe det godt er også en god ting at tage et notat af.
  4. Beslut fart i form af hestekræfter. De grundlæggende dem normalt har 10 hestekræfter, mens de kørende typer har 18 hestekræfter. Spørg dig selv, hvis du planlægger at klippe din plæne eller race med det. Alvorligt, ikke gå med unødvendige hastighed hvis det virkelig betyder ikke noget.
  5. Respekter din nabo. Dit nabolag fortjener et roligt miljø. Er dit fællesskab sædvanligvis upåvirket af motorstøj? Eller er det allergisk over for det? Vælge de typer af plæneklippere, der har reduceret motorstøj kan redde dig fra at blive givet et fællesskab citation for støjgener. Generelt elektrisk plæneklipper typer er ro til at fungere.
  6. Overveje opretholdelse af plæneklipperen. Som med enhver anden mekanisk udstyr, skal plæneklippere til at have deres olie skiftet, luftfiltre rengøres og tændrør kontrolleres hver så ofte. Vælg en plæneklipper type, der passer til din vedligeholdelsesplan.
  7. Kend dit budget. Dette er næsten en no-brainer, men der er sælgere, der får dig til at vælge deres "best-seller", selv om denne model er egentlig ikke den type for din græsplæne. Hold dig til budgettet planen og kun overveje plæneklipper typer, der kan gøre arbejdet uden at ofre meget.
Vælg en plæneklipper. Overvej størrelsen på din græsplæne.
Vælg en plæneklipper. Overvej størrelsen på din græsplæne.

Nogle mennesker ser græsslåning som en anden husstand akkord. Med din nye plæneklipper, skal det ses som en sjov måde at gøre din værftet ren og grøn.