E2r

Hvad er en konvektionsovn

Kendt i 70'erne som en Turbo Ovn, den konvektionsovn er en kulinarisk mesterværk, fordi den kokke bare om alt perfekt gennem indbyggede ventilatorer, der cirkulerer varm luft jævnt at tilberede maden grundigt. Det konvektionsovn er et langt spring fra en almindelig ovn, fordi det er større og dyrere, men fordelene langt opvejer de udtænkte ulemper.

Nogle af disse fordele er:

Hvad er en konvektionsovn. Konvektion mikrobølgeovn.
Hvad er en konvektionsovn. Konvektion mikrobølgeovn.
  • Mad bliver tilberedt hurtigere og jævnt, så der er ingen risiko for svidning selv når du er en ny bruger af en konvektionsovn.
  • Mad bliver tilberedt ved lavere temperaturer derfor giver mad til naturligt lave mad til perfektion. Meats er kogt juicier, fisk komme ud crunchy og fugtig, tærter, cookies og kager er bagt nøjagtigt, hvordan du kan lide det, og kager er flakier.
  • Indbyggede ventilatorer fordeler varmen jævnt over og under fødevarer overflader uanset rack niveau.
  • Indbyggede ventilatorer er designet med et tredje element, der er tændt på vilje til at blæse forvarmet luft før laste op stativerne med mad.
  • Alsidig til brug i restauranter og hjem køkkener.

Disse fordele effektiv løsning hjertet af enhver klage er om standard ovne som over-madlavning, glohed, og ujævn eller undercooked fødevarer.

Hvor kort tid gør en konvektionsovn cook mad over en almindelig ovn?

Hvis du er en ny bruger af en konvektionsovn

Hvis du er en ny bruger af en konvektionsovn. Varmluft brødrister ovn.
Hvis du er en ny bruger af en konvektionsovn. Varmluft brødrister ovn.

Hvis du er en ny bruger af en konvektionsovn, vil der være nogle nemme justeringer at gøre, men manualen er der for at guide dig gennem din indlæringskurve. Når du har indstillet til at bruge det, vil du opdage, at det vil tage dig 30% mindre tid til at lave mad mange opskrifter, som er ensbetydende med besparelser på energiforbruget. Selv om dette er meget dyrt, er du forpligtet til at spare penge, som du hen ad vejen. Et tip til nye brugere er dog, at indse, at en konvektionsovn ikke kan gøre mirakler for madlavning svækket, så hvis du har tendens til at lave katastrofer mere end appetitvækkere i køkkenet, kan du ønsker at bruge den laveste temperatur, indtil du får det rigtige.

Variationer af konvektionsovn har allerede fundet deres vej ind på markedet. Disse er:

  1. Konvektion mikrobølgeovn. En fusion af to smarte apparater, Varmluft Mikroovn er en ovn, som kokke ved den hastighed af en mikrobølgeovn og bruning kapacitet af en konvektionsovn, der beviser, at to apparater i ét værk så meget bedre, også.
  2. Varmluft brødrister ovn. Dette er bedst til brug i hjemmet, når alt, hvad du ønsker at gøre, er at riste, tø, genopvarmning, stege, og gøre nogle lys bagning ved hjælp af opskrifter, der kommer fra en kasse.
  3. Kommercielle impingement ovn. Som navnet antyder, er en kommerciel ovn grund af dens evne til at tilberede store partier af fødevarer hurtigt som det passerer på et transportbånd. Et eksempel på denne variation er den art, der anvendes i bagning pizza. I dette tilfælde er en højere varmeoverførsel anvendes, og luftstrømmen er udelukkende placeret på den samlede pizza.

Blandt de bedste mærker for dig at overveje, er Krups, Euro Pro, Bella Cucina, Oster, De Longhi, Black & Decker, Sanyo, og Cuisinart.