E2r

Sådan fejlfinding af almindelige gas kedel problemer: kedel reparation

Lær gør-det-selv tips om gaskedel reparation

En gaskedel er en mest almindelige apparat, sådan at du kan finde i hvert hus, afhængigt af region og lokalitet. Der er nogle enkle trin til fejlfinding, som kan hjælpe dig med at identificere fælles gas kedel problemer. Med tilstrækkelig viden i at reparere en gaskedel, behøver du ikke at bruge flere penge på at ansætte teknikere. Du behøver ikke at vente på teknikerens ankomst, og du behøver ikke at spilde tid på at vente enten. Principperne bag disse tips kan også anvendes til kombikedler, olie, kondenserende kedler og andre typer af kedler.

Sådan fejlfinding af almindelige gas kedel problemer: kedel reparation. Lær gør-det-selv tips om gaskedel reparation.
Sådan fejlfinding af almindelige gas kedel problemer: kedel reparation. Lær gør-det-selv tips om gaskedel reparation.

Her er det grundlæggende i, hvordan du foretager fejlfinding (og reparation!) Nogle fælles gas kedel problemer:

1. Gas varme problemer forårsager gaskedel reparation være nødvendig. Den utilstrækkelige kedel opvarmning ydelsen på din gaskedel er fremkaldt af en brat ændring i upassende vandstand. Varme problemer kan også skyldes pludselig udsving i kedlens atmosfære på grund af tilstedeværelsen af mineralforekomster. Hvad skal du gøre?

a) Tjek din tridicator. Det måler både temperatur og tryk af din gaskedel. Vandtryk under 12 psi betyder, at mere vand er påkrævet. Du vil ikke gøre det mekanisk. Trykket-mindskelse ventil på din gaskedel vil automatisk gøre dette for dig. På den anden side, hvis din kedel ikke har denne form for en ventil kan du åbne din vandventil i stedet for at fodre din kedel vand op til 12 psi.

b) Mineralforekomster kan udvises via flush systemet på din kedel.

2. Ekspansionsbeholder Problemer. Boiler reparation problemer i ekspansionsbeholderen kan skyldes utilstrækkelig luft og overfyldte vand. Hvad skal du gøre?

a) Bestem placeringen af din ekspansionsbeholder. Ældre versioner af kedelanlæg er placeret i loftet, mens nyere versioner af kedelanlæg er placeret i loftet.

b) Sørg for, at luften er korrekt gennemført i ekspansionstanken at undgå at overskride vandstand pres.

Sådan fejlfinding af almindelige gas kedel problemer: kedel reparation.
Sådan fejlfinding af almindelige gas kedel problemer: kedel reparation.

c) sammenligne temperaturen af tankens top og tankens bund. Du kan gøre dette ved hjælp af din hånd som termometeret. Temperaturen af tankens bund skal være varmere. Hvis dette ikke er tilfældet, er du nødt til at frakoble din kedel. Derefter lukke din vandforsyning. Endelig vente et par minutter til at gøre tanken køligere.

d) Tøm vand ved at fastgøre en slange til din tank er purge ventil. På den anden side, hvis din kedel ikke indeholder en purge ventil kan du trække ventil, der kan findes mellem kedlen og ekspansionsbeholderen. Dette vil gøre tanken dræne noget vand.

e) Tænd din kedel. Lad kedlen genopladning for et par timer efter din kedel reparation.

3. Kølere Problemer og Boiler reparationer. Ukorrekt opvarmning af radiatorerne er et resultat af en defekt zone ventil eller låst luft i enten varmeapparatet eller i linjen. Hvad skal du gøre?

a) Lås radiator udluftningsventil. Hvis du opdager, at vandet presser fra radiatoren, skal du lukke den.

b) Check om motoren eller zone ventil fungerer korrekt. Hvis disse dele ikke fungerer korrekt, søge hjælp fra en tekniker. Kontroller teknikere service-ratings i at kigge efter den bedste tekniker.

Nu, at du kender de nemme trin i at reparere din gaskedel med disse enkle kedel reparationer, kan du nu læne dig tilbage og slappe af, fordi du ikke behøver at bruge penge til en reparation er prisen, når dit kedel funktionsfejl.