E2r

Sådan installeres en wirefree reaktion alarmsystem

Enhver indtrængen af en komplet fremmed i huset er altid skræmmende. Dette er den mest sandsynlige årsag til, at du altid nødt til at lægge mere end blot et par låse på dine primære og bagdøre og undertiden selv dine vinduer. Alligevel har disse ikke garantere dig sikkerhed. Hvad ville du behøver, er at sikre endda din interiør ved hjælp af en reaktion alarmsystem, en, der ville sende lydsignaler til at advare dig om indtrængen.

Hvad er endnu bedre er en wirefree alarmsystem

Hvad er endnu bedre er en wirefree alarmsystem, da den ikke har de sædvanlige tegn informere tilsigtede ubudne gæster i sin tilstedeværelse og placering. Det er heller ikke afhængig af elektricitet, som let kunne være slået fra af en meget klog tyv. Men du nødt til at lære at installere det for at gøre det effektivt. Ellers du enten kan raslede af falske alarmer ofte, eller du ikke dække hele huset med beskyttelse. Følgende er nogle tips du kan bruge i at installere en wirefree reaktion alarmsystem.

  1. Fastgør alle vinduer i stueetagen med magnetiske kontakter. Hvert vindue skal have en. Både hoveddøren og bagdøren bør også har hver magnetiske kontakter.
  2. Da du bliver nødt til at sørge for, at din bil er sikkert i garagen samt de øvrige dyre værktøjer og udstyr holdes der, kan du også sætte en magnetisk kontakt på garageporte.
  3. Installere passive infrarøde (PIR) detektorer på væggene i hjørnerne i de store dele af huset. Dette kan tjene som en tyverialarm system, når den aktiveres. Put en i stuen, i køkkenet og i spisestuen.
  4. I placere PIR detektorer, sørg for, at der ikke er interferens som følge af varme eller belysning. Må ikke sætte det i nærheden af en lampe, eller hvor det kan blive ramt af sollys eller direkte af en radiator varme. Vær sikker at det også dækker hele længden af sin tildelte placering uden nogen forhindring af genstande såsom møbler, smykker og apparater.
  5. Hvis du har en to-etagers hus og soveværelserne er alle placeret på øverste etage, skal du placere PIR detektoren i et hjørne, hvor den kan overvåge alle soveværelse indgange. Selvfølgelig være sikker på, at dette aktiveres kun, når det er nødvendigt. PIR-sensoren fungerer som et liv alarm, da det registrerer bevægelse, og kan modregne sirenerne unødigt.
  6. Installer dit solar sirene uden for huset, fortrinsvis ved tagskægget, hvor det ikke let kan tilgås af indbrudstyve.
  7. Dit kontrolpanel skal være placeret i nærheden af trappen, der fører til soveværelserne, da det er nok nærmest ethvert punkt inde i huset. Bare sørg for, at det ikke er iøjnefaldende som en kabelforbundet alarmcentral ville.
Sådan installeres en wirefree reaktion alarmsystem. Fastgør alle vinduer i stueetagen med magnetiske kontakter.
Sådan installeres en wirefree reaktion alarmsystem. Fastgør alle vinduer i stueetagen med magnetiske kontakter.

Men for en idiotsikker installation, er det bedst, at du konsulterer de, der giver dig den kommercielle alarmsystem. Du vil skulle forsyne dem med dit hus design selv, så de kan give forslag om installation af trådløse reaktion alarmsystem effektivt.