E2r

Sådan oprettes en bærbar kegerator

Uanset om kommercielt gjort øl eller til dit eget hjem bryg

Uanset om kommercielt gjort øl eller til dit eget hjem bryg, er en kegerator en fantastisk måde at transportere din øl til festen og samtidig holde det cool. Hvis du ønsker at spare op på penge, kan du oprette din egen kegerator ved hjælp af en køler i huset udstyret med en CO2-patron og en hane. Her er hvordan.

Sådan oprettes en bærbar kegerator. Uanset om kommercielt gjort øl eller til dit eget hjem bryg.
Sådan oprettes en bærbar kegerator. Uanset om kommercielt gjort øl eller til dit eget hjem bryg.
  1. Location. Vælg placering for vandhanen. Så meget som muligt, bør placeringen være nær fronten og så lav, at man vil være i stand til at få fluidet til at strømme selv hvis kegerator er lavt i øl. Sørg for, at du anvender strimler af tape over det sted, hvor du vil bore. Det malertape vil gøre hullet mere defineret, og vil forhindre rod som du bore. Når tapen er på plads, anvendes en permanent markør over båndet for at definere, hvor hullet vil blive foretaget.
  2. Bor. En ¼ borehoved skal anvendes til at skabe hullet i kegerator. Gøre dette langsomt, således at hullet bliver gjort endnu og kanterne vil ikke blive takkede. Takkede kanter kan tillade lækager i din kegerator, samt tillade varme at komme ind i kegerator og gøre din øl varme hurtigere. Når boret er lavet, kan du fjerne malertape omkring hullet.
  3. Shank. Vedhæft et skaft i det borede hul du har lavet. Sædvanligvis vil en 3 og en halv tomme stykke fungerer godt for et hul, der er boret med et ¼ bor. Du bliver nødt til at fjerne eventuelle huller og mellemrum mellem skaftet og den faktiske køler ved hjælp af flise caulk. En lille kar vil normalt være tilstrækkeligt til at dække området mellem de to.
  4. Tubing. Dernæst tilsluttes slangen ind i skaftet. Slangen skal være mindst fire meter i længden, men hvis din køler er stor nok, kan du tilføje en anden ekstra foden af slangen. Røret vil fungere som køling linje, der vil holde øllet koldt. Hvis røret er for kort, vil det ikke være nok til hurtigt at afkøle det flydende øl indholdet af køleren.
  5. Keg. Tag din fustage og placere den inde i køleren. Ankeret skal monteres i centrum af køleren. Prøv at vikle slangen omkring ankeret, så du ikke behøver at beskæftige sig med foldede rør, som kan forårsage forstyrrelser i strømmen af øl. Ankeret Åbningen vil blive fastgjort til den anden ende af røret.
  6. Faucet. Dernæst lægger en vandhane i rummet i skaftet. Vælg en hane, der er lige så stor som skaft, som du har købt, så passer vil være perfekt.
  7. Keg oplader. Endelig tage en mobil keg oplader, der gør brug af kuldioxid og vedhæfte det til en gas afbryde for ankeret. Bagefter frigøre carbondioxid. På dette punkt, kan du sætte dit eget keg i køleren og tilsæt is fra den flydende CO2 generator.

I omkring en halv time eller deromkring, afhængigt af størrelsen på din keg vil du have kølet øl klar til at blive nydt af dig og dine venner.