E2r

Hvordan man kan måle strømforbrug


Et dobbelt problem - optimalt at udnytte de knappe ressourcer og nødvendigheden af at handle nu for at redde jorden for fremtidige generationer - er et dilemma, som alle os, der lever i den moderne verden i dag. Utilities såsom magt er dyre og ramte dig, hvor det gør mest ondt - din tegnebog! Så er der spørgsmålet om bevarelse ædle fossile brændstoffer og samtidig sørge for at vedtage så meget "grøn teknologi" som det er muligt at forhindre den globale opvarmning! Holde alt dette i tankerne, som individer, er det op til os at finde den rette balance, og en af de små bidrag, vi kan gøre, er at måle og begrænse strømforbruget i vores hjem. De fordele, du vil høste er igen dobbelt - bruger mindre på strømforbruget i denne hårde økonomiske klima; og leder efter måder at få billigere og miljøvenlige energikilder. At komme i gang, her er et par anvisninger på, hvordan du kan måle strømforbruget.

Trin 1

Hvordan man kan måle strømforbrug. Tag lager.
Hvordan man kan måle strømforbrug. Tag lager.

Tag lager. Til at begynde med, lave en liste over alle de apparater og faciliteter, der kræver strøm for at arbejde. Dette bør omfatte alle dine køkkenmaskiner, fjernsyn, vaskemaskine, computer, musiksystemer, osv., såvel som gejsere, varmeapparater, befugtningsapparater og lignende. Selvfølgelig, glem ikke at tilføje alle de lys og fans, der er installeret både indendørs såvel som udendørs, samt enhver strømforsynet udstyr, som du bruger til landskabspleje, havearbejde eller motorernes kører swimmingpoolen.

Trin 2

Spor elmåler. Du elselskab sporer den mængde strøm, du anvender på en periodisk basis (afhængig af faktureringssystem og frekvens), med en meter installeret i lokalerne. Ved hver faktureringsperiode, gøre et notat af åbning og lukning måleværdier fra måleren og den resulterende effekt af den anvendte el.

Trin 3

Forbrug pr apparat eller anlæg. Beregn individuelt forbrug af hvert apparat eller anlæg, og lave en liste over denne brug. En måde at gøre dette på, er at læse igennem apparatets energi guider og finde ud af, hvad er strømforbruget på hver af dem. En anden måde er at anvende et amperemeter, som kan spændes på apparatet, og det vil registrere effektforbrug, når apparatet anvendes.

Trin 4

Trin 1. Spor elmåler.
Trin 1. Spor elmåler.

Beregning af strømforbrug. Når du har en komplet liste over de apparater og faciliteter, der kræver magt, med deres respektive wattager, tilføje op alle de watt for at få din samlede forbrug. Tilsæt ca 20-30 procent af ekstra strømforbrug, at redegøre for reserve strømforbrug og den nødvendige effekt til opstart forskellige apparater.

Dernæst beregne antallet af timer hver apparatet eller facilitet anvendes. F.eks. Hvor mange timer det tager for vaskemaskinen at gøre din normale vasketøj Apparater såsom køleskabet, får vil mærket med 24-timers brug.

Når du har beregnet den daglige antal watt, der anvendes til alle de punkter på din liste og tilføjet reserve, skal du gange dette beløb med 365 for at få den årlige total. Ideelt samlede effektforbrug, du ankommer til, skal eller mindre matcher det årlige forbrug registreret i din magt regninger. En forskel på op til 10% er acceptabelt, men hvis det meget højere end dette, vil du nødt til at undersøge, om der er en fakturering fejl fra elselskabet, eller der er nogle vigtige emne, som du har ikke taget i beregningen.


Bevæbnet med de ovenstående oplysninger, er du nu i stand til at træffe kvalificerede afgørelser om, hvor du kan skære ned eller regulere din strømforbrug. Du kan også overveje at bruge alternative energikilder, som er billigere og renere, for emner, der forbruger store watt. Efter alt, "information er» power «!