E2r

Sådan kan du købe fyringsolie oversøisk

Når vinteren kommer

Når vinteren kommer, er en af de mest værdifulde råvarer i koldere regioner fyringsolie. I modsætning til gas, er fyringsolie billigere og holder længere. Den sædvanlige husholdning, der kører på fyringsolie skal mindst to til tre tanke fuld af fyringsolie til at vare hele vinteren, afhængigt af størrelsen af huset og varmesystemer installeret i huset. For de fleste mennesker er fyringsolie købt i udlandet, såsom i Tyskland, der producerer et stort udbud af fyringsolie. Her er hvordan du kan købe din egen fyringsolie.

Vurdere dine behov. Tjek din tank-specifikationer

Sådan kan du købe fyringsolie oversøisk. Vurdere dine behov. tjek din tank-specifikationer.
Sådan kan du købe fyringsolie oversøisk. Vurdere dine behov. tjek din tank-specifikationer.

Vurdere dine behov. Tjek din tank-specifikationer, herunder størrelsen af tanken og den fulde kapacitet. Du skal bruge dette til at beregne, hvor meget olie du skal bruge til dit hjem. Normalt kan en olietank bære alt fra et tusinde liter til en tusind og en halv liter. Dernæst visuelt vurdere, hvor meget olie der er tilbage. Nogle varme olietanke kommer med kalibreringer eller gauges, som vil tillade dig at tage nøjagtige målinger af, hvor meget olie der er tilbage. Trække dette fra den samlede oliemængde i tanken, og du vil have det nøjagtige antal liter fyringsolie, som du har brug for.

Storindkøb. Du kan købe fyringsolie individuelt

Storindkøb. Du kan købe fyringsolie individuelt, men det er bedst at købe olie i bulk, da de fleste olieselskaber vil give større rabatter for bulk køb, hvilket minimerer levering og transport omkostninger for selskaberne. Pool dine venner eller naboer sammen og købe olien sammen. Sørg for at dine naboer eller venner også har nøje vurderet, hvor meget olie de har brug for, så du kan sende på en nøjagtig olie anmodning.

Papirarbejde. Derefter arbejde på papirarbejde for fyringsolie. Du bliver nødt til at få Value Added Tax papirer fra den lokale regering, som vil give dig mulighed for at købe olien uden at betale for fyringsolie skatter fra Tyskland, eller hvilket land du køber den skattemæssige olie.

Gør udnævnelsen. Når papirerne er klar

Storindkøb. du kan købe fyringsolie individuelt. Gør udnævnelsen. når papirerne er klar.
Storindkøb. du kan købe fyringsolie individuelt. Gør udnævnelsen. når papirerne er klar.

Gør udnævnelsen. Når papirerne er klar, kan du ringe til fyringsolie selskab og bede om en aftale og en leverance. Du kan kontrollere telefonbogen eller internettet som godt, for en liste over alle de tilgængelige selskaber, der kan levere fyringsolie i dit område. Når udpegningen er foretaget, vil opvarmningen olieselskab sende en varevogn på den fastsatte dag, der vil overføre fyringsolie i dine tanke.

Discounted olie. For lavere indkomst familier

Discounted olie. For lavere indkomst familier, kan du også købe tilbagediskonterede fyringsolie fra forskellige velgørende organisationer såsom Citizens Energy Oil Heat program eller Fuel Fund of Maryland. Disse organisationer donationer fra nettet, og kan købe bulk-olie på egen hånd, som de kan sælge til en lavere pris for lavindkomstfamilier. Tjek hjemmesiden for disse organisationer for at se, om dit område er inkluderet i de sytten stater, som disse organisationer dækker.

Opholder varm om vinteren kan gøres, når du har en levering af fyringsolie til dit hjem. Køb din bulk-olie, eller få rabat opvarmning oliepriser gennem disse trin.