E2r

Hvad er en power shower

En magt brusebad er en vedhæftet fil, der bruges til at generere yderligere pres for bruser hoveder. Dette resulterer i større vandløb fra brusehovedet. Den effekt shower er normalt installeret i hjem, hvor der er relativt lavt vandtryk, f.eks hvis huset har flere etager, eller hvis huset har en vandtank, der er under jorden.

Typer

Typer. Der er to generelle typer af magt brusere. Den første er enkelt pumpe bruser, som er designet til hjem med kun minimale vandtryk problemer. For boliger, der har meget lavt vandtryk, bør dog dobbelt pumpe anvendes. Pumperne er designet til ikke blot at øge vandtrykket, men også at holde vandtemperaturen. Dette betyder, at varmt og koldt vand, der passerer gennem pumperne vil blive beskyttet og ikke vil blive påvirket af stigningen i trykket.

Vandforbruget

Hvad er en power shower. Trykvandsreaktorer systemer.
Hvad er en power shower. Trykvandsreaktorer systemer.

Vandforbrug. Husk dog, at tilføje magt brusere også øge din vandforbrug. Da trykket er anvendt, vand er tvunget ud af brusehoveder hurtigere. Den effekt brusebad kan ikke øge det vand, der leveres til dit hus, men presset vil øge den hastighed, hvormed vandet forbruges. Det betyder, at huse med dobbelt pumpe power brusere kan have væsentligt større vand utility regninger. Hvis du er bekymret for dine vand regninger, skal du installere power shower kun i områder i huset, hvor vandtrykket er lavt. På grund af de tryk strømme af vand, dog vil magt brusere kunne fjerne sæbe fra kroppen langt hurtigere end når du bader bruger lavtryks brusehoveder. Dette kan bidrage til at reducere brusebad tid og kan bruges til at spare på vandet.

Tryksatte vandsystemer

Trykvandsreaktorer systemer. Magt brusere er ikke kompatible med alle vandsystemer. Vandsystemer, der er baseret på kedler, der under tryk må ikke anvendes sammen med magt brusere, da magt brusere i sidste ende vil belaste tryk kedler. Den effekt brusebad kan ikke knyttes til brusehoveder, der er forbundet til eksterne varmeapparater så godt. Det betyder, at ekstern vandvarmer vil slides ned hurtigere, da magt bruser tvinger mere vand ved en højere hastighed i varmeapparatet.

Købe og installere magt brusere

Købe og installere power brusere. Pumpen til power shower skal være placeret mindst fire meter fra varmtvandsbeholderen, og mindst 30 mm lavere end det kolde vand cylinder. De magt brusere skal have en vandforsyning, der ikke deles med andre vandhaner, der kan aflede vandstrømmen, når både bruser hoved og vandhaner er brugt. Det skal også være knyttet til en strømforsyning med en rating på mindst 5 ampere. Tanken leverer varmt vand bør have en anti beluftning flange. Det betyder, at Surrey flanger ikke kan parres med power brusere, da disse vil forhindre vandet i at løbe ind i power shower indløb.

Tryksatte vandsystemer. Købe og installere power brusere.
Tryksatte vandsystemer. Købe og installere power brusere.

Bor i et hus med lavtryk vandkilder kan afhjælpes med bruser magt. Med disse i tankerne, kan du bestemme, om du har brug for en power shower og hvilken type vand bruser pumper du skal købe.