E2r

Hvor hen til lave problemer med vandkvaliteten

Boligejere skal sikre, at vandforsyningen i deres hjem er den bedste kvalitet og er sikkert at drikke. Den vandkilde for postevand, når de bringes til prøvning eller analyse, bør rapportere, at vandet opfylder kvalitetskravene. I nogle tilfælde medføre problemer med vandkvaliteten ordentlig vandforvaltning. Her er nogle problemer med vandkvaliteten, og hvordan du løser dem.

  1. Bakteriel kontaminering kan forårsage diarré, kvalme, dysenteri eller hepatitis. Kilden til vandet kontaminering skal først identificeres. Søge hjælp hos en vandkvaliteten ekspert til at udføre test og analyse af din vandforsyning til at give dig muligheder for, hvordan du løser dit vand problem. I de fleste tilfælde bakterierne kan nemt behandles ved chlorering. Vandrensning ultraviolette lamper eller UV lys med følsomhed skærme er også undertiden bruges til at dræbe bakterier.
  2. Anvendelse af hårdt vand er en af de mest almindelige kvalitetsproblemer. Hårdt vand forårsager hvide opbygge i vandarmaturer, brusehoveder, vandhaner, køkkenredskaber og udstyr. Det producerer også sæbeskum på dræn, brusere eller badekar. Hårdt vand ikke let lave sæbe skum og forårsager problemer, når du bruger en vaskemaskine. At genoprette vandkvaliteten, anvende et blødgøringsmiddel for at tilføje natrium til vandet og reducere og fjerne calcium og magnesium årsag til problemet. Det hjælper også at forhindre skader på din VVS-system. Andre muligheder for at behandle problemet kan være at adskille VVS installation af huset eller til behandling alene vandforsyningen du har brug for bedre kvalitet til samme varmtvandsforsyningen.
  3. Pletter undertiden vises rundt om afløb og metalrør viser tegn på korrosion. Det betyder, at din vandforsyning har et lavt pH-niveau og er meget sure. Har en professionel blikkenslager kontrollere omfanget af korrosion i dine rør. Hvis problemet kan behandles, skal du installere et neutraliserende partikelfilter og tilføje en kontinuerlig føder med alkalisk opløsning efter behov.
  4. Der er rust i vandet, når vandet er rødligt og rust pletter vises omkring vasken afløb, badekar, i toilettet og i tøj. Ved hjælp af en blødgøringsmiddel løser rust i vandet. Vedhæft et chlorering feeder, en oxiderende filter og et aktivt kul filter til at blødgøre vandet. I nogle tilfælde fremstilles salte sættes til vandet blødgøringsmiddel.
  5. En brunlig eller gullig farve af vandet med en ulige smag betyder, at dit vand indeholder organiske materialer eller alger. Installer et partikelfilter, og hvis problemet er værre, tilføjer klor til vandet ved hjælp af en kontinuerlig feeder sammen med et aktivt kulfilter.
  6. Rådne æg ildelugtende vand: vand indeholder hydrogensulfid. Det gør vandet sort og skæmmer sølvtøj. Hydrogensulfidet forårsager også metalrør til at korrodere, og kan beskadige udstyr. Spørg en kvalificeret blikkenslager til at kontrollere, om dine rør er tæret. Hvis problemet kan løses, skal du installere en oxiderende filter, eller installere et ekstra aktivt kul filter, partikelfilter, og kloring fødesystem.
  7. Brug af vand fra en brønd kan være snavset eller uklar, hvis vandet kilden indeholder mudder, silt, snavs og sand. Installation af et partikelfilter kan nemt forbedre vandkvaliteten. Hvis vandet har en bestemt lugt, et aktivt kulfilter skal tilsættes. Well vand bør testes i det mindste en gang om året.
Hvor hen til lave problemer med vandkvaliteten. Bakteriel kontaminering kan forårsage diarré.
Hvor hen til lave problemer med vandkvaliteten. Bakteriel kontaminering kan forårsage diarré.

Vandforvaltning omfatter vand bevaring og overvågning af vandforsyning standarder for vand fra hanen til at være sikkert at drikke. Det drejer sig om regelmæssig afprøvning og analyse af vandressourcerne for at opfylde parametre, der anvendes som en standard indeks for kvalitet vand.