E2r

Hvordan ansøger glasur på træ møbler

Ruder dit træ møbler er den bedste måde at give det et nyt udseende

Ruder dit træ møbler er den bedste måde at give den et nyt udseende, dybde og karakter, det være sig en gammel, en kedelig eller ufærdige møbel. Ruder dine egne møbler er helt sikkert en sjov og selvstændig givende ting at gøre. Dog kan du overveje at øve først med skov af samme art som dine møbler, så du får en fornemmelse af de rigtige slag, tykkelse og se, at du ønsker for dine møbler. En glasur kan bruges som efterbehandling af eventuelle træ elementer eller som farve jordforbedringsmiddel og highlighter hvis tilsat med farve bejdse eller nuancer. Nedenfor er et par forslag til, hvordan man kan anvende glasur på træmøbler.

  1. Beslut om det nye udseende af dine møbler. Du ønsker måske en rustik eller alderen udseende til dine møbler eller måske bare en dyb, ujævn farve til en unik stil. Uanset hvad det er, du ønsker som en ændring beslutte på det nu, så du kan planlægge for de materialer, du vil købe. Vær opmærksom på overfladen af finish af møblerne - er det oliebaseret eller latex, så du kan købe den rigtige slags glasur. Det vil også hjælpe i din beslutningsproces, hvis du prøver at kigge efter glaseret træ-finish i magasiner og Internet.
  2. Køb dine materialer. Besøg hardware eller gør-det-selv (DIY) butikker i din by for dine materialer. Normalt vil du blive brug sandpapir korn med groft mellem numrene 100 og 120 og ståluld; glasur, som enten er oliebaseret eller vandbaseret, farvetoner af dit valg (valgfrit) glasur applikator - børste / svamp / sprøjte / klud , blæser (valgfri) finish - enten give polish eller lak.
  3. Øv din glasur program færdighed (ekstraudstyr). Uanset hvilken applikation stil du vælger at bruge - sponging, aftørring eller børstning, praktiserer det først med et træ ligner den, du vil arbejde på at se effekten af din ruder teknik og praksis din fyring færdighed.
  4. Begynde at arbejde på møblerne. Til at begynde med dit egentlige arbejde, skrabe overfladen for nogen færdig belægning, så glasuren vil holde. Sørg for, at overfladen er godt skrabet, og glat. Ru overflade omklamrer glasuren så blotting er mærkbar. Når den gamle maling eller overflade belægning skrabes, tørre overfladen med en klud, og prøv at køre en linje / strimmel af nylon over det at sikre, at overfladen er faktisk glat. Din slibning afhænger også udseende, du ønsker som en finish - rustik eller alderen. Så jo mere du sand mere rustik effekt du får. På dette tidspunkt er dine møbler klar til ruder. Hvis du ønsker at tilføje nuancer til din glasur blanding for ekstra dybde og farve, kan du gøre det. Bare prøv at arbejde på et enkelt lag på en mindre mærkbar del af de møbler, du arbejder for at teste resultatet. Ellers bare anvende glasuren gavmildt på al overfladen af møblerne. Air-tørre den indtil farven bliver sløv eller bruge en blæser til at gøre arbejdet hurtigere. Lad ikke glasuren tørre helt - når farven bliver kedeligt, tørre det af med en blød klud. Hvis der i tilfælde glasuren bliver svært at tørre, sætte lidt opløsningsmiddel på kluden, og tør på en flad retning, der passerer gennem sprækkerne, under udhæng og langs kanterne og på alle områder, hvor støv naturligt sætter i at skabe en ældet udseende til dine møbler.
  5. Put yderligere effekter. Du kan oprette en kunstig granulat eller korn til overfladen med krystallisering værktøjer designet til dette formål. Du kan hive eller pude det fladt på overfladen. Lad møblerne tørre helt og derefter anvende en slutstrygning til holdbarhed og ekstra glans.

Dit træ møbler er nu ny og klar til brug

Hvordan ansøger glasur på træ møbler. Beslut om det nye udseende af dine møbler.
Hvordan ansøger glasur på træ møbler. Beslut om det nye udseende af dine møbler.

Dit træ møbler er nu nye og klar til brug. Må du nyde at gøre arbejdet. Held og lykke!