E2r

Hvordan at fastsætte en hængende skab

Hængende frysere er opbevaringsrum, der hang over vægge

Hængende frysere er opbevaringsrum, der hang over vægge, som regel i køkkenet. På grund af kombinerede stress fra tyngdekraft og tid, har tendens til at hænge kabinettets låger til at synke gøre lukke vanskeligt, hvis ikke umuligt. Opkald til en entreprenør eller bygherre for mindre ting som dette kan være overdrevne og upraktisk, medmindre problemet ligger på defekt justering eller ulige hjørner i væggene. Men simple kabinet problemer som følge af alder, kan korrigeres med en let gør-det-selv trick.

Hvordan at fastsætte en hængende skab. Hængende frysere er opbevaringsrum, der hang over vægge.
Hvordan at fastsætte en hængende skab. Hængende frysere er opbevaringsrum, der hang over vægge.

Du kan finde følgende trin nyttige i fastsættelse din hængende skab:

 1. Vurdere omfanget af din fryser s skader. Nogle gange kan en lille stramning af skruerne vil ordne det.
 2. Hvis problemet ligger i en del af kabinettet dør, der er fejljusteret, skal du muligvis indstille skruerne løs først.
 3. Løsn og fjern øverste skruer først, efterfulgt af de nederste skruer. Arbejd altid vekslende mellem disse to.
 4. Vurdere, hvilken del er fejljusteret, og derefter med skruer fjernet, justere døren ved at flytte det modsatte hjørne af fejljusteret del.
 5. For at være sikker, kan du bruge en stor robust lineal eller ethvert objekt med en flad overflade, der skal placeres mod den nederste del af begge døre, for at sikre overensstemmelse.
 6. Indstil tilpasningen i hængslerne. Ofte kan du nødt til at oprette en anden skruehullet lige ved siden de gamle.
 7. Sørg for at udfylde de gamle huller til at fjerne. Dette vil skabe en fladtrykt eller glat overflade.
 8. Skabe et skruehul af et søm, der er hamret lige nok til at klæbe på overfladen. Derefter manuelt skubbe det udad.
 9. Med et nyt sæt af skruer, fastgøre døre til resten af kabinettet krop.

Hvis skruerne er bare løs og holde på at glide ud af hullerne dette kan have resulteret fra slid og ælde. I dette eksempel kan du nødt til at fylde hullerne for at efterspænde skruerne.

Hvordan at fastsætte en hængende skab.
Hvordan at fastsætte en hængende skab.
 1. Ising nogle træ tops med lim, og sæt dem i hullerne. Dette vil udfylde hullet tillader efterspænding af de udskiftede skruer.
 2. Nye skruer kan være bredere og længere, men vil stadig passe hængslerne. Dette vil give de nye skruer, der skal bores dybere ind i hullerne.
 3. Hvis problemet ligger på den side af skabslåger, skal du muligvis udskifte døren alle sammen. Træet kan have været deforme eller bøjet ud af form.
 4. Hvis hængslerne er gammel og rusten kan det være nødvendigt at udskifte dem. Denne gang vælger en selvlukkende en, med fjedre, der vil holde dørene lukket.

Du har en masse grunde til at holde dine skabslåger tæt på alle tidspunkter, mere end den æstetiske og velordnet effekt. Det er en måde at sikre, at indholdet indeni er fri for enhver form for angreb og unødvendige luftfugtighed. For at forlænge den funktionelle levetid dit kabinet, du bør være i stand til at vurdere det fra tid til anden og handle på eventuelle skader eller forskydning så hurtigt som muligt.