E2r

Hvordan at fastsætte et blybatteri

Blybatterier kan være en stor kilde til elektricitet


Blybatterier kan være en stor kilde til elektricitet. Denne type batteri er billig og genopladelig, perfekt til brug med biler. Men på et tidspunkt, kan din blybatteri korrodere. Overdreven varme kan også skade dit batteri. Når dette sker, er det vigtigt, at du ved hvordan man kan løse det.

Her er de trin, du kan tage for at rette din blybatteri.

Hvordan at fastsætte et blybatteri. Kontroller niveau og forholdet mellem syre.
Hvordan at fastsætte et blybatteri. Kontroller niveau og forholdet mellem syre.
  • Forbered dit udstyr. Du vil være brug sikkerhedsudstyr. Disse er normalt handsker og beskyttelsesbriller. Du skal også bruge en skruetrækker. En stor, flad skruetrækker er bedst. Batterisyre tester er nødvendig for at teste forholdet mellem syre i batteriet. Sidst, men ikke mindst, at en blanding af to dele vand og en del svovlsyre genopbygge syren i batteriet.
  • Forbered batteriet. Efter kontrol dit batteri, vil du finde seks battericeller der. Hver celle har en hætte. Fjern propperne med en skruetrækker. Dette vil lade dig se ind i cellen rum. Forbered dig på at bruge testeren på batterisyre. De mest almindelige testere er dem, der bruger en pipette. Du vil opdage, at den dropper har farvede bolde indeni.
  • Kontroller niveau og forholdet mellem syre. Få en prøve af batterisyre. Ved at bruge dropper, vil du bestemme niveau og forholdet mellem syre ved at kontrollere farven og antallet af bolde, der svæver i spidsen af flasken.
  • Fyld syre indtil den når sin rette forhold og niveau. Hvis du opdager, at en af de battericeller har et lavt syreindhold niveau, skal du påfylde det. Du kan bestemme dette ved at markere de øverste huller i hver celle. Når du gør dette, skal du huske aldrig at bruge bare vand. Det kan dårligt beskadige battericellerne. Du kan bruge en frisk syre mix. Stil et batteri ekspert om dette. Efter genpåfyldning batterisyre ændre plader dit batteri. Du kan gøre dette ved en gruppe eller individuelt. Bagefter oplade batteriet vha. en sive oplader med 1-amp indstillinger. Hvis dette ikke virker, skal du fortsætte til næste trin.
  • Forbered ingrediens for at løse rust problem på blybatteri. Køb magnesiumsulfat. Dette er den primære kemiske anvendes til at fjerne rust fra føringen. Du vil finde dette i nogen lokale apotek eller stormagasin.
  • Kombiner magnesiumsulfat med et kvart destilleret vand. Før du kombinere de to, så sørg for at opvarme destilleret vand til omkring 150 grader. Bagefter blandes magnesiumsulfat med vandet. Brug kun omkring 10 spsk fulde. Rør rundt indtil du opløser Epsom salt.
  • Anbring den blandede opløsning til blybatteri. Efter blanding af de to stoffer, det strømme inde i batteriet. Brug kun en halv kvart af den løsning, du har foretaget. Bagefter, skal du placere hætterne tilbage. Ryst batteriet grundigt at blande stofferne.

Det er skridt, hvordan du løser et blybatteri. For at undgå fremtidige batteri problemer såsom sulfation, er det bedst, at du tager sig af dit batteri ordentligt.