E2r

Hvordan at fortælle, hvis dit tag skal repareres

Advarselstegn, at dit hjem tag skal repareres

Generelt er et hjem er den største køb, at de fleste mennesker gør i deres liv. Flere og flere boligejere tager på gør-det-selv-projekter og store kæder som Home Depot og Lowes tilbyder gratis undervisning i alle former for projekter. Men nogle gange kan du ikke være bekendt et problem eksisterer. I denne artikel vil vi tage et kig på taget af et hjem og hvordan man kan fortælle, hvis det skal repareres, eller om hele taget skal udskiftes.

Hvordan at fortælle, hvis dit tag skal repareres. Inspicere ydersiden af taget.
Hvordan at fortælle, hvis dit tag skal repareres. Inspicere ydersiden af taget.
  1. Inspicere ydersiden af taget. Kontroller, om der mangler noget eller løse tagsten. Fjern eventuelle buske eller træer grene, der kan ramme taget, fordi over tid, kan de beskadige den. Hvis du har en tagmonteret VVS-enhed, skal du sørge for, at drænrøret fungerer korrekt og ikke lækker på din tag, over tid, det kan beskadige fliserne og forårsage en lækage.
  2. Tjek dine lofter inde i dit hjem. Ofte en lækage vil forårsage loftet gipsvæg i dit hjem til at blive misfarvet eller til at bule. Tjek dine lofter for uregelmæssigheder eller pletter.
  3. Efterse loftsrum interiør. Dette er meget vigtigt, fordi ydersiden af taget kan se fint samt dine lofter inde i huset, men en lille læk vil efterlade mærker på undersiden af taget. Kontroller for tegn på skimmel, misfarvning af træet og svamp. Finde et problem her og have det faste vil spare dig for en masse dyre reparationer senere.

    Hvis du finder mug i dit loft, vil jeg anbefale, at du kontakter et firma, der har specialiseret sig i mold oprydning. Visse former for skimmel er meget giftige og jeg anbefaler ikke, at du forsøger at slippe af med det selv.

  4. Vand test. Hvis du bor i et tørt klima som Las Vegas, får du ikke en masse regn. Den bedste måde at teste for lækager, er at have en ven tage din have hus på toppen af taget. Lad dem starte i den ene sektion af taget eves og langsomt hælde vand over det, arbejder deres vej baglæns, mens du er i loftsrum med en lommelygte og en spand watching. Hvis du finder nogen lækager, markere dem med en permanent markør eller endda et søm skubbet gennem hullet, så du ved præcis, hvad der skal fastsættes. Har din ven på taget markere stedet så godt, bare i tilfælde af hul giver neglen til at komme tabe.
Charles Richey er lang tid bosiddende i Las Vegas og forfattere en blog, lasvegasnv.blogspot.com om området. Han er også webmaster for lvrealty.net, en omfattende guide om Las Vegas ejendomsmarkedet .