E2r

Hvordan at kontrollere, om olietanken er tom

Mens mange boliger bruge en elektrisk eller gas-drevne termostat til opvarmning, nogle hjem stadig bruge oliebaserede varmeapparater. Opvarme et hus med olie, vil kræve, at du opretholder tilstrækkelige brændstof niveauer. Men kan du ikke altid har tid til at kontrollere olie niveauer, hvis du har travlt.

Alligevel er det vigtigt at tjekke din ovn oliebeholder at afgøre, om brændstoffet er allerede lav, og behov for erstatning. Dette vil hjælpe med at forhindre eventuelle problemer som nedbrud og lignende.

Her er et par måder, du kan tjekke din olie-fed ovn til olie.

Hvordan at kontrollere, om olietanken er tom. Du kan også bruge nogle wire.
Hvordan at kontrollere, om olietanken er tom. Du kan også bruge nogle wire.
  • Kig på måleren. Nogle ovne har en olie måler, der ser ud som en bils brændstofmåleren. Du vil have et interval fra E (tom) til F (Full). Men i de fleste tilfælde, når nålen peger på E, har du stadig et par liter reserve brændstof. Hvis dette er tilfældet, kan du ringe efter ny olieforsyning. Bare sørg for at skrue ned din termostat, for at spare energi, mens du venter til brændstofpåfyldning.
  • Hvis din olietank ikke har en måler, kan du tjekke det manuelt gennem flere midler. Du bliver nødt til at åbne hætten fra den øverste del af tanken.
  • Find en lang, lige genstand eller pind omkring 3-4 meter i længden. Et træ kosteskaft vil gøre. En målestok vil også arbejde. Med olietanken kasket åben, indsætte stokken i hullet, indtil det når bunden. Derefter trækkes ud pind eller kosteskaft. Du kan anslå niveauet af olien fra hvor meget af pinden har olie.
  • Du kan også bruge nogle wire. Skær en seks-fods stykke metaltråd. Dette kan enten være et kabel eller en overdækket ledning. Hvad der er vigtigt er, at du nemt kan bøje det. Sæt ledningen i hullet, og lad det glide ned i røret. Du vil vide, at du har nået bunden af tanken, når du har nået en vis modstand. Vent et par sekunder og trække sig tilbage i kablet. Du kan anslå oliestanden gennem længden af tråd dækket med olie.

Huske på nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger, når der arbejdes med fyringsolie

Huske på nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger, når der arbejdes med fyringsolie. For en, vil du nødt til at bruge arbejdshandsker eller en klud, når du arbejder med olie. Du kan også bære overalls eller arbejdstøj, så dit street tøj vil ikke være snavsede. Også holde flammer væk fra olie, da det er et brandfarligt materiale. Derfor bliver du nødt til at undgå at ryge, mens du arbejder på din olietank.

Hvis din olietank ikke har en måler

Hvis din olietank ikke har en måler, overveje at bruge en pind eller stang specifikt med henblik på at kontrollere oliestand indeni. Du kan endda markere stang med flere linjer, der angiver antallet af liter eller gallons tilbage i din tank, hvis man kan anslå det som sådan. Gør det til et punkt til regelmæssigt at kontrollere oliestand på din olie-fed ovnen for at undgå ubehageligheder med at løbe tør for brændstof, især når de kolde vintermåneder nærmer sig.