E2r

Hvordan at rengøre antikke møbler

Under antikke møbler tilføjer en unik charme og karakter til dit hjem. Antikke møbler udviser godt håndværk ikke ofte findes i nutidens moderne møbler. Nogle er ganske værdifulde afhængigt af kvaliteten og entydighed af elementet. Dog kan nogle antikviteter tendens til at se beskidt på grund af deres alder. Det er muligt at rense antikke møbler, selv om nogle pleje skal gives til det. Du ønsker ikke at ødelægge finish af det stykke, kun for at genoprette sin oprindelige glans.

Hvis du har antikke møbler, men ikke ved, hvordan man kan rense den, læse følgende enkle instruktioner.

Hvordan at rengøre antikke møbler. Ryd overfladearealet af den brik, du ønsker at rengøre.
Hvordan at rengøre antikke møbler. Ryd overfladearealet af den brik, du ønsker at rengøre.
  1. Ryd overfladearealet af den brik, du ønsker at rengøre. Fjern noget på bordplader eller indersiden af skabene. Nu kan du tørre ned i overfladen med en blød, tør klud.
  2. Husk, at du er nødt til at være blid, når du håndterer din antikke møbler. Sørg for at du ikke gnide for hårdt. Brug ikke cirkelbevægelser. I stedet gnide den naturlige træets årer, så for ikke at ridse dit træ. Også, hvis du bruger nogen rensemidler eller polsk, spot test i et lille, uanseligt sted først for at kontrollere, om din behandling vil forårsage nogen misfarvning eller fjerne enhver lak.
  3. Vær forsigtig omkring hardware såsom håndtag og hængsler. Du bliver nødt til at polere disse separat fra resten af træet. Brug polere specielt til messing at bringe ud af glans på din hardware.
  4. Hvis dine møbler har en stor lag af snavs, bliver du nødt til at vaske dine møbler med lidt sæbevand. Prøv at bruge Murphys Oil sæbe. Hvis du ikke har Murphys Oil Soap, opløses et par dråber flydende sæbe i et bassin med varmt vand. Du kan bruge flydende håndsæbe. Brug ikke opvaskemiddel eller vaskeri sæbe på dine antikviteter. Bruge en lille smule af opløsningen på et tidspunkt. Må ikke anvendes sæbevand direkte på træet. I stedet dyppe en blød klud i bassinet og gnid det på overfladen, du forsøger at rengøre. Skyl overfladen ved at tørre det ned med en ren fugtig klud. Når ren, møbler er nu klar til at blive poleret.
  5. Brug ikke ståluld eller andre grove og slibende krat svampe. Disse kan beskadige finish af træ forårsager ridser.
  6. At polere din antikke møbler, kan du købe en flaske citron olie og gnid det på overfladen. Hvis du foretrækker det, kan du lave din egen citronolie ved at blande en halv kop olivenolie med 1/4 kop friskpresset citronsaft. Olien vil polere overfladen af træet, mens citronsaft vil rense overfladen og efterlade en nice ren duft.
  7. Hvis der er en muggen lugt i din antikke skab eller hylder, bare placere en kop bagepulver i en flad skål. Dette vil absorbere eventuelle dårlige lugt.

Gendan din antikke møbler til sin oprindelige glans og skønhed følge de enkle trin ovenfor. Når du har renset din antikke grundigt, vil du bare nødt til at vedligeholde det ved aftørring det eller polering det lejlighedsvis med citron olie.