E2r

Hvordan at rengøre indersiden og ydersiden af ​​et dampstrygejern

I fortiden

I fortiden, havde brug for dig til at sprøjte på nogle vand manuelt på det tøj, du strygning. Dag, imidlertid er dampstrygejern inkorporeret vandet sprøjtesystemet i jernet selv. Dette gør det meget nemmere at stryge tøj og fjerne genstridige rynker. Ved fortsat brug, dog kan dampstrygejernet få beskidte. Her er hvordan du kan rense dampstrygejernet grundigt.

  • Dæk op. Først og fremmest skal du dække op det område, hvor du vil være rengøring dampstrygejernet. Husk, at der er en tendens til gunk at opbygge i indersiden af dampstrygejern. Den sidste ting du ønsker, er for det gunk at spilde på dit arbejde bordet. Brug rigeligt med aviser for at dække over arbejdsområdet. Bortset fra at dække overfladen af det område, hvor du vil arbejde, skal du også nødt til at sætte på nogle handsker for at beskytte hænderne.
  • Skrubning. Næste, tage et stykke ståluld. Du skal bruge det som skrubber for den udvendige side af dampstrygejern. Så meget som muligt, bør du bruge den højeste kvalitet ståluld, som du kan finde. Lav kvalitet ståluld er normalt meget grovere og kan beskadige eller ridse overfladen på dampstrygejernet. Sørg også for, at du fugte ståluldssvamp før du bruger det. Dette vil gøre det meget blødere for dine hænder og meget nemmere at bruge på dampstrygejernet. Tilsæt ikke for meget vand, men fordi du ikke ønsker at fugte den elektroniske del af dampstrygejern.
  • Rengøring indvendigt. Indersiden af dampstrygejern er meget nemmere at rengøre. Du behøver kun at tømme tanken, hvor vandet er gemt. Når forsyningstanken er blevet tømt, er det næste trin at tilføje en opløsning af en halvt vand og halvdelen hvid eddike. Når eddike er inde, skal du tilslutte dampstrygejernet og sætte det i den højeste damp indstilling. Derved vil eddike til at gå gennem det indre af dampstrygejern. Den eddike vil rense indersiden af jernet. Efter seks minutter, skal du slukke for strygejernet og hæld overskydende eddike. Erstat det med koldt vand, og derefter gentage proceduren.
  • Voks papir. Du udglatter bunden af dampstrygejern, skal du bruge nogle voks papir, der er placeret på toppen af et håndklæde. Igen stik i dampstrygejernet og bruge den laveste varmeindstilling. Bevæg dampstrygejernet oven på ark vokspapir, indtil dampstrygejernet glider let over voks papir.
  • Køl ned. På dette tidspunkt, skal din dampstrygejern være rene på ydersiden og indersiden. Du skal blot lade damp jern til at køle af, før det gemmes væk. Sørg for at du rengør dampstrygejernet mindst en gang hver anden måned for at holde den i topform.
Hvordan at rengøre indersiden og ydersiden af et dampstrygejern. Rengøring indvendigt.
Hvordan at rengøre indersiden og ydersiden af et dampstrygejern. Rengøring indvendigt.

Få ting kan være så frustrerende som at finde pletter på tøjet, når du stryge dem med din dampstrygejern. Med disse trin, bør du være i stand til at rense jern og gemme dine friske tøj fra eventuelle pletter.