E2r

Hvordan at rengøre og rydde ovn udsugningsåbningerne

Ovne er afgørende i den kolde vinter sæsoner

Ovne er afgørende i den kolde vinter sæsoner. Den beskytter folk inde i huse med varme det giver. Men ligesom alle hårdtarbejdende udstyr, skal ovne skal holdes i topform til at fungere godt. For at gøre så du skal lære at rense afstamning af ovne, de udsugningsåbningerne.

Hvordan at rengøre og rydde ovn udsugningsåbningerne. Højre fill for filtre.
Hvordan at rengøre og rydde ovn udsugningsåbningerne. Højre fill for filtre.

Udsugningsåbningerne, kan det være til gas eller olie ovne, er ansvarlige for at skubbe skadelige forbrænding biprodukter udenfor. Udgangen af røg og gasformige materialer sker gennem et plastrør, der kan findes på skorstene. Dette gælder, uanset hvilken type ovn. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at holde dine ovn udsugningsåbningerne ren og klar.

  • Find de vitale dele. Du vil finde det svært at rengøre, hvad du ikke kan se. Udsugningsåbningerne kan findes uden af huse. Før du begynder, skal du finde udblæsningsventilationen. Spejder området og finde ud af, hvordan du vil placere dig selv for at være sikker og effektiv.
  • Øjne på isen. Efter at have lokaliseret de udsugningsåbningerne, søge grundigt for is og sne. Det er bydende nødvendigt, at du gør dette efter ekstreme vinterforhold. Is og sne vil blokere udsugningsåbningerne. Som i nogle tilfælde tager det tid for is og sne til at smelte. Finde sådan murbrokker og fjerne dem straks hjælper med at holde ovnen fungerer korrekt.
  • Alle klar. Udsugningsåbningerne er ligesom lunger de holder alting flyder. Og ligesom en persons lunger, bør udsugningsåbningerne være klar. Altid holde dem vragrester fri. Vær på udkig efter reder, blade og kviste. Du kan fjerne denne ved hjælp af håndholdte vakuum maskiner eller manuelt. Klare udsugningsåbningerne betyder klare passager.
  • Trim til randen. Blade, kviste og grene vil helt sikkert blokere udsugningsåbningerne. For at undgå dette, altid opretholde en ideel længde for træer, buske og grene rundt om exit rør. Hold trimning væk, så vinden ikke kommer til at tabe i uønskede elementer. Der er ingen grund til at fælde træer, bare holde den rigtige mængde af grøn og buske ligesom hvordan du holder dit hår.
  • Højre fill for filtre. Udblæsningsåbning filtre akkumulere snavs gennem tiden. Hver tredje måned, udskiftning af filtre eller endda klare det at undgå tilstopning. Gør dette regelmæssigt vil holde luften flyder frit. Det vil også forhindre hober sig op af snavs. Silly som det kan lyde, vil du blive overrasket over, hvad hober sig op i filtre. Det spænder fra blade til din hunds hår.
  • Håndter filtre med omhu. Det er nemt at klatre op skorsten toppe og komme til rengøring arbejde med det samme. Men det er bedst, at du tager et read på din ovn instruktionsbog. Det vil give dig en klar instruktion om, hvordan du kan pleje dit udstyr. Nogle forkert handling på din ovn kan gøre din garanti ugyldig. Så læs før du gør. Dette er grunden til, at du bør ikke smide manualer.
  • Plot fjernelse af blodprop. Det hjælper en hel del at have en kalender eller et diagram, der kortlægger, når du vil rense og rydde din ovn. Det sparer en stor mængde af indsats og endnu vigtigere vil det minde dig om at holde udstyret rent.

Furnace kan se hård. Men selv den hårdeste af udstyr også har brug for pleje.