E2r

Hvordan at reparere huller i en betonplade gulv

Betonplade gulve er almindeligt at se i bygninger og huse

Betonplade gulve er almindeligt at se i bygninger og huse. Det er almindeligt anvendt som basismateriale for færdige gulve såsom fliser og andre gulvmaterialer. I andre tilfælde ville nogle dele af huset se bedre ud på en betonplade gulv alene. Imidlertid ville en betonplade gulv undertiden udvikle huller og revner, der skal repareres straks. Hvis du selv bemærke nogle tidlige tegn på forfald til din betonplade gulv, er det en god idé, at du handler på dem tidligt for at undgå mere omfattende skader.

Hvordan at reparere huller i en betonplade gulv. Forbered de ting, du har brug for.
Hvordan at reparere huller i en betonplade gulv. Forbered de ting, du har brug for.
  • Forbered de ting, du har brug for. Gå til de lokale bygherrerne leverandører til at købe disse materialer. Du får brug for cement, vand, spand, latex cement, spartel, stålbørste, beton sealer, maling, limning og murske.
  • Rengør området. Den første ting, du kan gøre, er at vaske det område, du vil reparere. Det er meget vigtigt, at betonpladen etage er fri fra snavs, fordi det kan svække processen binde friske cement til den eksisterende. Skrub alle områder af betonplade med fokus på hver eneste lille hul, hvor snavs kan have været fast. Brug en lille rensebørste samt at få så meget af hullerne som muligt.
  • Vask gulvet grundigt. Du må bruge rengøringsmiddel til at fjerne fedtpletter på gulvet, så den friske cement vil binde ordentligt i den. Der kan også være nogle uønskede elementer sidder fast til gulvet, der ikke ville være godt, når du anvender cement. Derfor er at vaske det med vaskemiddel sæbe ville være nødvendigt. Derefter vaske det med vand, når du er færdig. Fej overskydende vand og lad det tørre godt, især hullerne.
  • Limen. Når gulvet er allerede ren og tør, kan du begynde at anvende lim. Brug limning vil hjælpe med at sikre en kombination af materialer, der vil blive anvendt i det. Påfør limning i hvert hul. Fylde hullet til overfladen. Brug din pensel til at fylde dem alle.
  • Brug cementblandinger. Begynd at blande latex cement blandinger omhyggeligt at følge producentens anvisninger. Bland dem grundigt, hvilket gør en tyk pasta tekstur. Brug mindst to dåser latex cement blandinger. Sørg for at du indarbejde dem ordentligt for et godt resultat.
  • Påfør cementen. Når din blandingen er klar, kan du nu anvende dem på hvert hul af betonpladen. Anvend latex cement blandinger på overfladen ved hjælp af murske. Lad cementen tørre og derefter begynde at anvende igen til et andet lag. Gør det samme proces, indtil du fuldt dækket hullerne. Brug spartel for en glat finish. Du skal oprette en ¼ tommer lag i det alt i alt. Vent til det tørre, og du kan anvende den konkrete sealer for holdbarhed.
  • Male overfladen. Lad hele overfladen af betonpladen tørre grundigt, hvor du har anvendt latex cement. Så kan du male dem, når det tørrer allerede. Maleri betonplade gulv vil give et bedre beskyttelse for det.

Give indsats og opmærksomhed til dit hus reparation er en klog beslutning for husejere og bygherrer også. Og det helt sikkert omfatter omsorg for dine gulve, så godt! Held og lykke, og håber, at dette hjalp!