E2r

Hvordan at reparere skorsten revner

Intet ekspliciterer en behagelig og charmerende hjem mere end en mursten pejs med en skorsten. Med fortsat brug og på grund af virkningerne af forvitring, dog vil skorsten revner påvirker skorstenen. Disse revner er forårsaget af udsættelse for sol, hvilket får murværket til at udvide, og udsættelse for kulde om vinteren, som alvorligt forårsager skorsten liner og røgrør til kontrakten. Den kumulative effekt er massiv krympning. Hvis din skorsten viser tegn på revner, her er hurtige hjem reparation, som du kan foretage.

Find revner

Hvordan at reparere skorsten revner. Seal med murværk caulking stoffer.
Hvordan at reparere skorsten revner. Seal med murværk caulking stoffer.

Find revner. Først skal du finde revner. Gør dette ved at inspicere det ydre af skorstenen. Tjek om skorstenen er begyndt at læne til den ene side, hvilket kan betyde, at støttestrukturen har givet i. gøre dette fra alle vinkler, da en skæve skorsten ikke altid er åbenlyst, afhængigt af hvor du står. Dernæst undersøger mursten arbejde på skorstenen, og se om der er mursten, der er faldet fra. Klatre tagdækning og vurdere tilstanden af mørtlen i skorstenen, da revner kan udvikle sig her. Kig efter forhindringer såsom bistader og reder på dækslet.

Seal med murværk caulking stoffer

Seal med murværk caulking stoffer. Hvis mørtlen er revnet, kan du bruge kalfatring stoffer til at reparere dette. Først skal du fjerne den knækkede ned mørtel ved hjælp af en kold mejsel. Skrot væk på mørtel indtil skorstenen struktur er synlig. Tage klar til at blande mørtel og bruge denne til at dække skorstenen. Du skal bruge en murske til at hjælpe dig forme mørtel. Form mørtel ind i en skrå, der dækker hele skorstenen. Mørtlen vil besegle skorstensrøret mod regn og snavs. Husk på, at mørtlen skal forblive fugtigt i flere dage for at det at helbrede. Hærdning tillader mørtel til at modstå regn og varme.

Erstat mursten

Udskift mursten. Til mursten, der er faldet fra, tage en mursten, der har samme størrelse og dimensioner som den gamle mursten. Hvis finde identiske mursten ikke er muligt - som i ældre huse, hvor byggematerialer er ikke længere i produktion - du kan bruge andre typer af mursten, som du kan male når de er installeret i skorstenen. Påfør mørtel på alle sider af hullet efterladt af den faldne mursten, og derefter indsætte den nye mursten. Dette skulle afspærre skorstenen.

Tjek din indboforsikring

Seal med murværk caulking stoffer. Tjek din indboforsikring.
Seal med murværk caulking stoffer. Tjek din indboforsikring.

Tjek din indboforsikring. Endelig tjekke din indboforsikring for at se, om skorstenen skaderne er dækket. Strukturelle skader på skorstenen, som når skorstenen er begyndt at læne, ikke kan repareres ved simpel mørtel placering. Du får brug for professionel hjælp til at rette skæve skorstene, hvis fundamenter er blevet bløde. Disse typer af reparationer vil kræve tunge maskiner og faglærte arbejdere, især hvis du har høje skorstene, der passerer gennem flere rum i huset.

Hvis skorstenen begynder at vise tegn på slitage

Hvis skorstenen begynder at vise tegn på slitage, ikke børste væk problem, da skorstenen revner kan medføre hjem brande. Revner og andre skader på skorstenen-K kan tillade varme og røg til at sprede inde i huset. Gennem disse trin, er at sikre, at din skorsten er sikkert og funktionelt nemt.