E2r

Hvordan at samle et hygiejnesæt

Der er mange måder at hjælpe de trængende og hjemløse

Der er mange måder at hjælpe de trængende og hjemløse. En af de konkrete og håndgribelige måder at gøre dette på er ved at distribuere din egen hygiejne kit. Der er masser af organisationer, som du kan trykke på for at hjælpe dig med at organisere hygiejne kit, sponsorere de materialer, der vil blive inkluderet i pakken, og endda hjælpe dig med at distribuere kit til krisecentre og hjem for hjemløse, over hele byen. Her er de skridt til at samle din egen hygiejne kit.

  1. Få sponsorer. Hvis du ønsker at få mest ud af din indsats på at samle en hygiejne kit, bør du hverve så meget hjælp som muligt. Hjælp kan komme i form af ressourcer eller arbejdskraft. Bortset fra dine venner og familie, der kan hjælpe i emballagen, bør du også få materiel støtte fra store virksomheder virksomheder. Opret opfordring breve beder om særlige hygiejnebestemmelser relaterede materialer. De fleste dagligvarebutikker og butikscentre vil være villige til at sponsorere et element eller to, såsom en kasse med barbering kits, kartoner af sæbe, og andre materialer, der vil omfatte hovedparten af din kit.
  2. Fødevarehygiejne. Den vigtigste del af hygiejnesæt er de emner relateret til fødevarehygiejne. Placer genanvendelige og let spise redskaber såsom tallerkener, skåle, gafler og skeer lavet af aluminium. Der er nogle desinfektionsmidler, der er tilgængelige for mad redskaber, som vil hjælpe med at holde gafler og skeer rene. Ellers kan du give en pakke af opvaskemiddel eller flydende. Fødevarehygiejne er meget vigtigt, da mange mennesker kan få infektioner fra uvaskede spise redskaber. Du kan også medtage et par spiselige elementer såsom instant supper, der kun har brug for varmt vand. Husk dog, at suppekøkkener tilvejebringe størstedelen af fødevarer, som hjemløse vil forbruge.
  3. Personlig hygiejne. Sørg for at din hygiejne kit har et par barer af sæbe, tandpasta og tandbørster, og en flaske shampoo. Du bør oprette to separate hygiejnepakker, med én designet til kvinder. For kvindelige hygiejnepakker omfatter tamponer eller hygiejnebind. Hvis du kan finde sponsorer for engangsemballage undertøj, kan du også medtage dette i dit kit. Tøjvask sæber kan også medtages, for at hjælpe de fattige og hjemløse i at bevare deres tøj.
  4. Grundlæggende førstehjælp. Så meget som muligt omfatte førstehjælp elementer i hygiejne kit. Hvis du kan kontakte en lokal apotek at sponsorere dit projekt, kan du være i stand til at medtage antiseptiske, flasker med isopropylalkohol, grundlæggende medicin såsom smertestillende og febernedsættende midler og bandager. Hygiejne omfatter at holde sår og insektbid desinficeres, hvilket er meget almindeligt hos mennesker, der bor i gaderne.
  5. Pakning og distribution. Når alle poster for hygiejnesæt er forberedt, kan du pakke elementerne i poser. Du kan bruge plastikposer til at pakke sættet. Men genanvendelige poser og tasker er bedre, da dette vil give modtagerne af hygiejnesæt nogle sted at opbevare sættet og holde det handy på alle tidspunkter. De bedste poser til opgaven er rummelige, billige, holdbare og vandtæt. Disse poser vil være lige så nyttig for modtagerne, som de hygiejnepakker. Når kits er udarbejdet, kan du distribuere pakkerne til forskellige organisationer, der hjælper de fattige og hjemløse. Du kan også levere varen selv.
Hvordan at samle et hygiejnesæt. Grundlæggende førstehjælp.
Hvordan at samle et hygiejnesæt. Grundlæggende førstehjælp.

Julen er lige rundt om hjørnet, men uanset tidspunktet på året er en goodwill donation i form af hygiejnepakker er altid værdsat af de mange, der har brug for disse nyttige gaver.