E2r

Hvordan at sætte laminat på bordplader

Laminat er et holdbart og billigt køkkenbordet overflade, som har forskellige farver og stilarter. Hvorvidt konstruere bordfladen eller køkkenskab, er plast laminat let at bygge, hvis du vil bruge de rigtige materialer og værktøjer. Nedenfor er trin og vejledninger om hvordan man kan sætte laminat på bordplader.

Hvordan at sætte laminat på bordplader. Ting du behøver at sætte laminat på bordplader.
Hvordan at sætte laminat på bordplader. Ting du behøver at sætte laminat på bordplader.
 • Ting du behøver at sætte laminat på bordplader. Du har brug sandpapir, butik vakuum, målebånd, laminat, kontakt cement, hobbykniv, J-roller, router med laminat bit, malertape og trædyvler.
 • Planlæg dit projekt omhyggeligt. Skrive og tegne dine ideer på en håndholdt papir. Gøre notater om projektet, så du kan spore idéer nemt.
 • Vælg en finish og type for dit materiale. De har ubegrænsede valgmuligheder, lige fra sten motiver til realistiske træet solide farver. Alle materialer har blanke og glat, eller teksturerede og præget finish. Beslut på din foretrukne finish og typen to uger før du vil gøre dit projekt, så du har tid til at forberede, hvis der er en pludselig ændring af præference.
 • Vælg dine foretrukne materiale, hvor du vil vedhæfte dit laminat. MDF eller halvhårde fiberplader og krydsfiner er almindelige materialer til lamineret underlag. Hver option har sine ulemper og fordele.

  Her er nogle godbidder blandt de to til at hjælpe dig med at beslutte. Krydsfiner er meget holdbart og lettere end fiberboard. Du kan købe det i forskellige tykkelser, fra ¼-tommer til ¾ tommer. Dens plader er normalt dimensioneret på 4 x 8 fod. Gør speciel ordre fra din lokale leverandør, hvis du har brug længere ark. Krydsfiner, der har udvendig lim har mere modstand mod fugt.

  På den anden side er MDF-plader mindre tilbøjelige til deformation, fordi det ikke har retningsbestemt korn. Dens overflade er tættere, så det absorberer lim bedre end krydsfiner. Limen vil ikke tørrer hurtigt så godt. Tyndplader er normalt billigere end slebet hårdttræ krydsfiner.

Vælg en plastlaminat typen

Vælg en plastlaminat typen. Planlæg dit projekt omhyggeligt.
Vælg en plastlaminat typen. Planlæg dit projekt omhyggeligt.
 • Vælg en plastik laminat type. Lav en forskning til den mest overkommelige mærke med den højeste kvalitet materiale. Plastic laminatplader kommer 49-60 inches x 12 fødder. Men du kan købe klippe det til dine behov.
 • Match plastlaminatet til din foretrukne kontakt cement. At spare tid, foretrækker laminat, der har hærdeplast lim anvendt allerede på arket ryg.
 • Køb malerulle eller engangs pensler. Den malerulle skal have en tæt lur, så du kan sprede limen nemt.
 • Saml dine materialer. Skær krydsfiner eller MDF. Gør det lidt større, hvis du vil oprette et fit projekt, så du kan skriftklog og trim det til at passe. Det er vigtigt, hvis du monteringsforskrifter mod to vægge eller en tilstødende væg for du kan ikke opnå en 90 º vinkel.
 • Rip en krydsfiner strimmel. Det skal være 2-inches lang. Sørg for, at kanterne flugter og firkantet. Sand det om nødvendigt for at opnå en perfekt pasform.
 • Klip din laminat. Tillad 1/4-1/2 tommer overlap, så du kan trimme det til justering.
 • Lægge krydsfiner på et sæt savbukke. Derefter placere laminatet skæres arket på dit arbejdsbord, nedefra og op. Påfør lim. Vær forsigtig, så laminatet og krydsfiner vil blive holdt ren.
 • Pensel eller rulle kontakt cement på laminat og krydsfiner ryg. Vær forsigtig, fordi overskydende lim kan forårsage en bule eller smilehul om den polerede overflade.
 • Lad limen tørre til fugtige og glans udseende forsvinde. Løft dit laminat omhyggeligt og sætte det over krydsfiner. Juster det omhyggeligt.
 • Tryk din laminat overflade med en blød klud. Arbejde fra midten og udad for at forhindre bobler og spænder fra formning.
 • Skær laminat stykker til kanten båndet. Derefter lim dem på hver eksponeret kant. Påfør cement på krydsfiner kanter og laminatet ryg. Lad det helt tørt.

Brug en router, der har et laminat trimning smule, så du kan overskydende laminat. Ryd op lim spots før montering køkkenbordet i den korrekte position.