E2r

Hvordan at skabe smukke indretning med glasflasker

Smukke glasflasker i en regnbue af farver eller klare uberørte glasflasker præsentere mange muligheder for kreativ udsmykning; som en bonus, kan du føler dig godt om genbrug af flasker og holde dem ude af en losseplads. Mange produkter kommer i flasker, der er for farverigt, velformet og charmerende at kassere. Tænk over din skole dage, hvor du dekoreret med Chianti flasker dækket i smeltet voks. Som en fuldvoksen voksen, du kan udforske mere avancerede ideer til udsmykning med glasflasker på en måde, der er både sjovt og raffineret.

Trin 1

Farve og lys
Farvet glas virkelig har brug for lys for at vise til sin bedste fordel. Line flasker op på en vindueskarm eller over en døråbning, der er toppet med et agterspejl vindue. Hvis du har en pejs, der er baggrundsbelyst med vinduer på hver side af kappen eller lampetter installeret ovenfor kan en række af farvede glasflasker være linet op med præcis symmetri eller grupperet for et casual look. Lad dem stå alene eller flette med offerfund stearinlys i glasholdere, der vil tilføje mere gnistre til arrangementet. Uanset hvor du bruger farvede glasflasker, er de perfekte fartøjer til dine foretrukne haven blomstrer. Placer et enkelt blomstre i hver flaske til moderne effekt.

Trin 2

Hvordan at skabe smukke indretning med glasflasker. Farve og lys.
Hvordan at skabe smukke indretning med glasflasker. Farve og lys.

Låg, udjævnede og tilproppet
Smukke flasker med låg, hætter eller flaske stopper er elegante perler, der kan bruges i badeværelset eller i soveværelset til at holde dine foretrukne cremer og sæber. Arrangere dem på en sølv eller spejlet bakken. Efterlad en tom til at holde te-cup påskeliljer eller miniature roser.

Glasflasker og låg krukker kan bruges til at holde samleobjekter, såsom muslingeskaller, knapper, farvet sand og perler. Brug dem til at lave en one-of-a-kind-hukommelse kapsel til en Brude eller baby shower: Tuck i bånd og blonder, små fotos, små legetøj, souvenirs og nipsgenstande, derefter binde en smuk bånd knyttet til en kvist tørrede blomster rundt halsen af flasken og tilføje din personlige meddelelse på en pergament-tag. Punch et hul i etiketten og køre det samme bånd igennem det.

Og ikke overse brugte flasker og krukker i køkkenet, hvor du kan hverve dem til at oprette en særlig præsentation for velsmagende aromatiseret olier og herbed eddike, som du piske op som gaver. De er også ideelle til marinerede og syltede grøntsager og tørret cookie og kage blandinger eller krydderi gnider.

Trin 3

Trin 1. Låg, udjævnede og tilproppet.
Trin 1. Låg, udjævnede og tilproppet.

Unikke anvendelser for flasker
En lys kit, nogle kobber ledninger til at hvirvle i en bøjle, et borehoved og et glas-skæring så, samt din opfindsomhed, er alt, hvad du behøver at gøre en flaske ind i en hængende lysarmatur.

Eller skabe en smuk kant til en havegangen med tomme vinflasker. Du får brug for en masse af dem, så spørg venner for at redde deres tømmer, så bare grave en grøft på begge sider af din vej og indsæt flasken på hovedet, således at flere inches af flaskens bund stikker ud af jorden; derefter opfyldning. De ser især rart som kant til stier lavet af ærter rock og små sten. Du kan lade flaskerne på plads i løbet af vinteren, et par kan revne, men de er nemme nok at erstatte.