E2r

Hvordan en luftfugter tåge springvand værker

En luftfugter tåge er en af de mere velkendte husholdningsapparater i landet i dag. Som navnet antyder, det øger luftfugtigheden eller fugt i luften, du indånder i. Det er vigtigt i kampen mod de dehydreringsrør virkninger af air-conditioning enhed, selv om nogle befugtere er knyttet til den centrale klimaanlæg i husholdninger. Luftfugterens tåge springvand afviger imidlertid fra disse voluminøse modeller, da de giver fugtighed ved at tilvejebringe en høj hastighed strøm af tåge gennem en åbning i apparatet. De bruges ofte til folk, der tror på aromaterapi, da tågen kan indeholde flygtige olier menes at lindre en bestemt lidelse.

Der er normalt forskellige modeller af luftfugter tåge springvand. Nogle kan være bærbare rumenheder mens andre kan blive integreret i HVAC. Ligegyldigt hvilken model du køber, befugtere skabe vanddamp, der giver tilstrækkelig luft fugt. Men overveje modeller, der har ekstra funktioner. De bør være i stand til at overvåge den relative fugtighed i omgivelserne. Desuden bør de være lette at rengøre og vedligeholde. Nogle high-end designs bruger ultraviolet lys til at fjerne mikrober fra vandet i reservoiret. Dernæst skal du bruge en model, der er roligt nok endnu mere energieffektive. Endelig kigge efter en, der har sikkerhedsfunktioner. Du ved aldrig, hvem der kommer til at bruge befugteren tåge på alle tidspunkter.

Du skal være fortrolig med, hvordan fugteren tåge springvand arbejder fuldt ud forstår dens fordele.

Hvordan en luftfugter tåge springvand værker. Der er normalt et reservoir fyldt med vand.
Hvordan en luftfugter tåge springvand værker. Der er normalt et reservoir fyldt med vand.
  1. Der er normalt et reservoir fyldt med vand. Vandet her vil give fugt nødvendigt for at opretholde rummets relative fugtighed. Før befugteren er indstillet på, vil aromaterapeuterne sætte dufte i form af flygtige væsker, der er nødvendige for en bestemt tilstand. Reservoiret derefter dispenserer vand i et bassin.
  2. Afhængig af modellen, er der 2 metoder, hvordan fugtighed produceres
    • En roterende skive i bassinet kaster vand ved kammen-lignende skærm. De normalt kredser ved høje hastigheder for at skabe flere vanddråber til diffuser.
    • Hvis ultralyd, er der en metal membran i stedet for en roterende skive, der vibrerer med ultralyd frekvens til at skabe fine vanddråber og negative ioner
  3. Diffuseren bryder vandet i finere dråber. Jo mindre dråber, jo bedre Luftfugtigheden det vil give. Det skaber også en kølende effekt uden tørhed.
  4. En ventilator blæser de fine dråber i en snæver åbning. Den smalle åbning er nødvendig for kontinuerlig afgivelse af tåge.

Luftfugter tåge springvand er til gavn for sundheden, især hvis den model, du bragte skaber også negative ioner. Disse negative ioner skaber lettelse, at der kun kan udledes fra store bevægelige vandmasser ligesom havet eller massive vandfald. Men ligesom andre husholdningsapparater, skal du rense dem regelmæssigt, især vandet i reservoiret og bækkenet. De kan få forurenet med bakterier og videre forurener luften i dit hjem, besejre deres formål. Fjern stillestående vand, hvis ikke er i brug. Opbevar dem et sikkert sted altid.