E2r

Hvordan laver et elektrisk kredsløb

Videnskabelige eksperimenter er sjovt og interessant

Videnskabelige eksperimenter er sjovt og interessant. Studerende vil være i stand til at lære om, hvordan noget virker ved at opleve det for sig selv gennem hands-on projekter. Når man studerer om elektricitet, en af de videnskabelige eksperimenter, du kan gøre, er at gøre et elektrisk kredsløb. Et elektrisk kredsløb er, hvor elektrisk strøm rejser på et lukket kredsløb. Elektriciteten rejser derefter gennem terminalerne og energien der forbruges af en genstand, såsom en pære. Gør dit eget elektriske kredsløb er ikke så hårdt, som du tror. Alt du behøver er et par materialer, der vil få dig i gang.

Følg disse trin for at lave din egen elektriske kredsløb:

  • Materialer, som du har brug for. De ting, du får brug for at gøre dette projekt er en switch, en pære holder, en pære og en størrelse D batteri. Du kan få disse materialer fra din lokale isenkræmmer. Du skal sørge for, at pæren du køber, er godt for montering på pæren holder, så du kan skrue pæren i ordentligt uden at have nogen problemer.
  • Opsæt det elektriske kredsløb. Placer alle de leverancer, som du har brug for på dit arbejdsområde. Få batteriholderen. Du vil se nogle ledninger, der kommer ud af det. Få den røde ledning og tilslut den til pæren holder. Placer den røde ledning på den øverste ende af dejen. Få den sorte ledning og tilslut den til den nederste ende af batteriet på fatningen. Fastgør kontakten lige i centrum af den røde ledning. Skru pære på pæren holder.
  • Placer i batteriet. Nu, at opsætningen er færdig, sæt batteriet i opsætningen. Før du gør dette, sørge for, at kontakten er slukket. Sørg for, at batteriet er i den korrekte position, og fastgør det på plads, så vil det ikke komme ud let.
  • Test det elektriske kredsløb. Du kan nu teste elektriske kredsløb, som du har lavet. Tænd for kontakten. Pæren skal lyse op, hvis du har tilsluttet alle komponenterne i det elektriske kredsløb ordentligt.

Nu ved du, hvordan man laver et elektrisk kredsløb

Hvordan laver et elektrisk kredsløb. Materialer, som du har brug for.
Hvordan laver et elektrisk kredsløb. Materialer, som du har brug for.

Nu ved du, hvordan man laver et elektrisk kredsløb. Med dette projekt er det vigtigt at have en stabil strøm af elektricitet fra batteriet til pæren gennem ledninger, som du tilsluttet. Hvis der er et hul i ledningerne, vil el ikke være i stand til at rejse og pæren lyser ikke.

Du kan forstå strømmen af elektricitet på de komponenter ved hjælp af en online diagrammet. Gå til hjemmesiden Gør et elektrisk kredsløb online . På hjemmesiden kan du spille med dele af et elektrisk kredsløb, og det vil blive tilføjet én efter én på den medfølgende diagram. Du kan lave en komplet kredsløb eller en parallel kreds. Ved at bruge denne online guide, kan du se, hvordan komponenter er fastgjort sammen for at gøre et elektrisk kredsløb.