E2r

Hvordan lejer en baldakin

En vigtig ting at overveje, når du holder en begivenhed som en fødselsdag eller bryllup part udendørs er at leje en baldakin. Vejret kan ikke forudsiges med stor nøjagtighed, så du skal tage højde for muligheden for regn eller den pludselige uventede hedebølgen at ramme på dagen for partiet. Medmindre du har en havepavillon i din have, der kan rumme alle dine gæster, hvis du ikke ønsker dårligt vejr ødelægge din fest, så bør du helt sikkert omfatte oprettelsen af et telt i din plan.

Teltene, der anvendes til fester er lavet af kraftigere materiale end hvad du vil se i seng baldakiner, da sengetøj og senge selv generelt er beskyttet mod intet hårdere end sollys. Party telte er nødt til at kunne tilbyde en bedre beskyttelse til alle former for vejr udenfor, derfor kan koste en smule. Du kan finde Trim Line-baldakiner eller let nedsat EZ Up baldakiner med en minimal mængde af arbejde i online butikker som flourish.com, men hvis du planlægger at bruge det kun én gang, så skal du måske være uvillige til at skille sig af med summen for faktiske køb af et telt. Heldigvis, leje den ene er også let. Dette er, hvad du skal gøre:

  1. Find ud af størrelsen af teltet, som du har brug for. Anslå, hvor mange personer du forventer at komme, og hvor mange borde og stole du nødt til at sætte op. Dit telt skal være i stand til at holde alle disse mennesker, og for at imødekomme alt, hvad der har brug for plads, fra scenen til taffelborde og sådan. Må ikke vælge et telt størrelse, der er stor nok til at dække alle uden for rummet, da telte faktisk brug for mere plads til at oprette og du kan finde ud af din have ikke har nok plads til det, og ender med at skulle satse det i din blomsterbede.
  2. Find din fest udlejning. Søg online eller gøre det på den gammeldags måde ved at kigge igennem din telefonbog til butikker, der tilbyder party udlejning. Hvis en part leje virksomhed allerede er at forsyne dig med borde og stole, kan du ønsker at kontakte dem for at se, om de også udleje telte. Du kan få en rabat på den måde, og du kan sikkert spørge dem til en anden mening om, hvad størrelsen af teltet skal få, hvis du er bekymret for din vurdering. Hvis du søger i telefonbogen eller på nettet, så glem ikke at få pristilbud, inden du afgiver en ordre, og tjek, om der er et ekstra gebyr for levering og opsætning af teltet. Hvis du beslutter dig sidevægge understøtter dit telt, vil dette også have et ekstra gebyr. Indstil datoen for levering og tjekke med dem, før selve dagen for at sikre, at din ordre ikke er blevet forlagt.
  3. Lyt til udlejers anbefalinger, hvis de gør noget. Disse mennesker har været længere i deres virksomhed og sandsynligvis har en masse erfaring med at arrangere fester og hvad der gør en fest til en succes. Visse selskaber kan tilbyde leje af andre elementer som belysning og varmeapparater, som du måske kan finde du faktisk har brug for.
Hvordan lejer en baldakin. Find ud af størrelsen af teltet, som du har brug for.
Hvordan lejer en baldakin. Find ud af størrelsen af teltet, som du har brug for.

For at være på den sikre side, bør du også ringe til din el eller gas selskab og spørge dem, hvis de kan markere hvor de underjordiske linjer er. Når dit telt selskab stakes teltet til jorden, kan de nødt til at ordne indsatserne i temmelig dyb, og vil kunne skade en metrolinje, hvis der er nogen der kører under din have, at de ikke kender til.