E2r

Hvordan man bruger afløb opener værktøj

Tilstoppet afløb

Tilstoppet afløb, enten i badeværelset eller køkkenvask er altid en besværet især hvis du er den næste bruger den. Det kan også være en kvalm job, som du bliver nødt til at trække sig ud den tilstoppede-up hår eller fødevarer, der forhindrer, at din kloak at arbejde. Desværre mindre hår træsko eller vask blokeringer er job for underordnede for en professionel blikkenslager så mange er nødt til at gøre det selv. Men ikke at bekymre dig, det er en let opgave, især hvis du har de rigtige værktøjer til at tackle det med. Her er hvordan man bruger afløb opener værktøjer.

Der er mange typer til rådighed på markedet. Du kan have en salgsrepræsentant fra isenkræmmer til at hjælpe dig med at vælge den rigtige for et bestemt problem.

Hvordan man bruger afløb opener værktøj. Kemiske drain openers.
Hvordan man bruger afløb opener værktøj. Kemiske drain openers.
  • Kemiske drain openers. Kemiske drain openers bruges normalt til dræn, da disse opløse fedt, der tilstoppe afløbet. Disse sælges i enten faste eller flydende former. Medens de faste granuler af kaliumhydroxid og natriumhydroxid skære fedt, den flydende kaliumhydroxid, natriumhydroxid og natriumhypochlorit smelte stofferne. At anvende enten den faste eller flydende afløb åbnere, skal du blot hælde ned i afløbet.
  • Der er en anden kemisk drain opener som anvender svovlsyre eller borsyre. Når du bruger denne, må man praktisere ekstrem forsigtighed, da dette kan føre til kemiske forbrændinger, hvis det kommer i kontakt med huden. Beskyt dine øjne og mund for at undgå at indånde det giftige stof.
  • Håndholdte dræn openers. Denne særlige værktøj åbner tilstoppede afløb som en håndboremaskine. Bruges til at rense badekar, shows og synke afløb, den elektriske håndholdte drænet åbnet kan unclog blokeringer op til 25 meter dyb. Du behøver ikke at købe dette på isenkræmmer, da det er en velvoksen, dyr investering. Du kan leje det på VVS-udstyr butikker eller finde en online. Brug ikke denne type åbner til toilet afløb, da dette kan beskadige og forårsage fejlbehæftede ridser.
  • Kloakker. For mere komplicerede blokeringer såsom kloakker, skal du muligvis bruge en Jetter slange. Den industrielle kloak Jetter slange virker ved at skylle ud de blokeringer med højtryks-vand. Disse jetters er så magtfulde - op til 4000 pounds per kvadrattomme - de kan nemt åbne afløb der er tilstoppet med den mest stædige af blokeringer såsom mad, hår og fedt. For denne type afløb opener, kan du kontakte din blikkenslager, da du får brug for professionelle værktøjer såsom motorer, slangeruller og ventiler.
  • Air Burst. Meget ligesom kloak Jetter slange, virker luften burst drain opener ved unclogging blokeringer med gas, luft eller kuldioxid rettet mod blokering. Denne type afløb åbneren arbejder dobbelt så hurtigt som kemiske dræn dåseåbnere og håndholdte afløb oplukkere. Det er også vidtgående end den almindelige kemiske og håndholdte rengøringsmidler. En anden fordel ved denne form for dræn opener er, at det ikke gør nogen ridser på dræn overflader. Du kan leje eller betale professionelle til denne type tjenester.

Du ønsker måske at gøre nogle yderligere forskning online for at vælge det bedste mærke og bedste værktøj til effektivt at håndtere netop din blokering problem. Held og lykke!