E2r

Hvordan man har skudsikkert glas monteret

Hvis du er en ambassadør

Hvis du er en ambassadør, embedsmand, iværksætter eller nogen lever i fjendtlige steder, kan du ønsker at have dit hus, butik, bank, bil, varevogn, andre køretøjer mv bulletproofed. Bulletproofing er afgørende, især i terroraktiviteter tiltrække aktiviteter som indvielser, taler og verdens lederes møder. Der er store sorter af sikkerhedsudstyr som skudsikre veste, transaktion point, tællere, vinduer, døre, karme osv. Disse alle er nødvendige, hvis du ønsker total sikkerhed i både erhvervslivet og liv. Lad os fokusere på den mest berømte af disse skudsikre materialer - det skudsikkert glas.

Hvordan man har skudsikkert glas monteret. Hvis du er en ambassadør.
Hvordan man har skudsikkert glas monteret. Hvis du er en ambassadør.

En skudsikker glas er et glas, der har evnen til at stoppe kugler fra at gå gennem den anden side. Det gøres ved udfladning kuglen derfor distribuere kraft af projektilet til et større område og forhindre indtrængen. Skudsikkert glas består af hårdt transparent materiale såsom polycarbonat glas, som er almindeligt lamineret i lag af glas og plast. Brugen af plast i laminering er at forhindre, at glasset splintres når hamret. Da der er flere lag af forskellige materialer i en skudsikker glas, den beskyttende glas er almindeligt tyk og tung. Der er skudsikre glas til rådighed på markedet med lavere vægt, men med højere omkostninger.

Installation af skudsikre glas er ganske dyrt

Installation af skudsikkert glas er ganske dyrt, så den bedste måde at have det installeret, er at stole på et firma, der leverer professionel service. Et af disse selskaber er i alt Security Solutions til generel konstruktion af skudsikre anlæg og bil opgraderinger. Et andet selskab er CAV (Brugerdefineret Armored Vehicle), hvor du kan købe en bil. Du kan også bare sætte en skudsikker film på vinduet for at beskytte det mod kugler. Sætte en skudsikker film i et glas er ligesom toning det. Der er andre krav for at gøre skudsikre film udholde større indvirkning. Men hvis du insisterer på at installere skudsikkert glas selv, eller hvis du har brug for ideen om, hvordan installationen skal gøres, så læs videre.

Til installation af skudsikkert glas i et hus eller butik:

Installation af skudsikre glas er ganske dyrt.
Installation af skudsikre glas er ganske dyrt.
  1. Sørg for at rammen skal anvendes til den beskyttende glas er også skudsikre og robust. Den skudsikkert glas er nytteløst, hvis rammen kan blive gennemboret og ødelagt af kugler.
  2. I tilfælde af sikkerhedsglas skal installeres på tællere, sørg for, at fundamentet er også robust eller skudsikre. Hvad er følelsen af et skudsikkert glas, hvis fundamentet er svag?
  3. Styrken af skudsikkert glas afhænger af dens tykkelse, så sørg for at installere den relevante glastykkelse.
  4. Installer skudsikkert glas netop den måde, et almindeligt glas vindue er installeret.

Til installation af skudsikkert glas i en bil som en forrude og vinduer:

  1. Bortset fra at ændre den generelle kroppen af din bil for at gøre det skudsikre, er flere justeringer stadig behov for at gøre tykt skudsikkert glas fit til dine vinduer og forruden område.
  2. Efter installation af bulletproofing udstyr, herunder de beskyttende briller og skudsikkert panser, vil vægten af bilen ændre sig drastisk. Motor, affjedring, dæk og pauser justeringer bør også gøres.

Bulletproofing en bil kræver en masse tid, arbejdskraft og penge, så det er bedst hvis du bare købe en skudsikker bil eller lade fagfolk gøre det. Men selvfølgelig er prisen ganske høj. For at beskytte dig selv mere, så prøv at bære en skudsikker jakke eller taktiske krop rustning.