E2r

Hvordan man kan afslutte en sten kniv ved flintknapping

Flintknapping er processen med at forme en sten for at komme op med forskellige typer af værktøjer og illustrationer. Der er mange forskellige værktøjer, der anvendes i flintknapping. I gamle dage brugte de træ hamre eller animalske gevirer for at skære eller forme deres værktøjer. I dag bruger de hårde sten og kvarts til at gøre arbejdet. Hvis du ønsker at vide hvordan man kan afslutte en sten kniv ved flintknapping, følge de enkle trin herunder.

Hvordan man kan afslutte en sten kniv ved flintknapping. Materialer du skal bruge.
Hvordan man kan afslutte en sten kniv ved flintknapping. Materialer du skal bruge.

Her er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at afslutte en sten kniv ved flintknapping:

  • Materialer du skal bruge. De materialer, som du har brug for, er den sten, som du vil forme som en kniv, arbejdshandsker og din formværktøj. Det er tilrådeligt at arbejde med handsker, fordi du kommer til at arbejde med skarpe genstande. Dette vil mindske chancerne for du skade dig selv, mens forme sten kniv.
  • Form kniven. Den første ting, du skal gøre, er at forme kniven. Bestem hvor stor og hvor længe du vil stenen kniv til at være. Start med at skære dit materiale i den form, du ønsker. Når du gør dette, skarphed formen er endnu ikke vigtigt. Du skal bare nødt til at koncentrere sig om at opnå den grundlæggende form, du ønsker for din kniv.
  • Slib kniven. Det næste skridt er at skærpe siderne af stenen, så du vil ende op med en kniv. Start med at forme stenen ved at skære fra midten går ud til kanterne. Som du gør dette, vil du ønsker at skære mere på kanterne, så du kan opnå den skarphed, som du ønsker. Der er ingen reel trick i flintknapping. Du kan gøre din egen teknik og du vil ende op med en god kniv.
  • Efterbehandling. Når du er tilfreds med din kniv, kan du allerede begynde at gøre det færdigt. Rense kanterne på kniven ved at forme det en smule. Der kan være nogle kanter, der ikke er korrekt udskåret. Du er nødt til at omforme disse, således at din sten kniv vil blive mere attraktivt. Du kan også bruge sandpapir til sand rabat på alle ru kanter på sten kniv. Dette vil give stenen kniv en glattere udseende.

Det er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at afslutte en sten kniv ved flintknapping. Du kan øve med sten og andre hårde materialer, så du kan lære at styre dine forme færdigheder. Hvis du øver dig nok, vil du være i stand til at komme op med forskellige materialer, som du kan bruge eller vise i dit hjem. En anden ting du kan gøre er at se tutorial videoer online på det grundlæggende i flintknapping, så du kan forbedre dine teknikker. En nyttig hjemmeside, som du kan besøge, er onagocag.com . Her vil du kunne læse om historien om flintknapping og nogle links til hjemmesider, der har tutorials, definitioner, redskaber og andre nyttige oplysninger, som du kan bruge.