E2r

Hvordan man kan måle for et toiletsæde

Uanset om du udskifter dit toilet sæde, fordi den er brudt

Uanset om du udskifter dit toilet sæde, fordi det er gået i stykker, eller erstatte dine armaturer til at passe med dit badeværelse indretning, er du nødt til præcist at kende sine målinger før du gør det. Dette vil spare dig besværet med at finde ud af, at du har den forkerte størrelse og at skulle vende tilbage til butikken for en udveksling. Måling dit toilet sæde størrelse er ganske let at gøre, og det er lige så simpelt som at erstatte det.

Hvad skal du bruge:

Hvordan man kan måle for et toiletsæde. Uanset om du udskifter dit toilet sæde, fordi den er brudt.
Hvordan man kan måle for et toiletsæde. Uanset om du udskifter dit toilet sæde, fordi den er brudt.
  • Målebånd
  • Dit toilet
  • Pen eller blyant
  • Notepad

Selvom mange toiletsæder er lavet til at passe til en bestemt toilet pan

Selvom mange toiletsæder er lavet til at passe til en bestemt skålen, er de fleste af dem udformet med forskellige justeringer til at passe forskellige modeller. Visse toiletsæder selskaber har forskellige toiletsæder modeller baseret på længden og bredden af panden, og nogle af disse modeller kan være forskellig fra de sædvanlige mainstream typer. Det er derfor nødvendigt at bestemme dimensionerne på dit toilet, så du ved, hvilke særlige sæde vil passe på det.

Bestem formen og længden af dit toilet pan

De mest almindelige toilet modeller er udformet som enten Regular / Round (ca. 16 ½ inches lang) eller langstrakt / Extended (ca. 18 ½ inches lang). Formen og dimension af dit toilet vil afgøre, hvilken slags stil sædet vil være, så sørg for at tage til efterretning. Du skal blot tage til efterretning, hvad forme dit toilet udseende og skrive eller tegne det i din notesblok.

Selv lave denne del er praktisk let at gøre, og du kan ikke engang at bruge din målebånd, er det en god ide at sørge for de nøjagtige målinger. Hvis du virkelig ønsker at bruge målebånd for at være sikker på din toilet længde, sted den ene ende af båndet i midten af hængslet huller og trække det mod midten forreste del af toilettet.

Selvom mange toiletsæder er lavet til at passe til en bestemt toilet pan. Se efter de stolpehuller, hvor sædet hængsler formodes at passe på.
Selvom mange toiletsæder er lavet til at passe til en bestemt toilet pan. Se efter de stolpehuller, hvor sædet hængsler formodes at passe på.

Måle afstanden mellem de stolpehuller på bagsiden af toiletsædet area

Se efter de stolpehuller, hvor sædet hængsler formodes at passe på

Se efter de stolpehuller, hvor sædet hængsler formodes at passe ind, og blot måle afstanden mellem dem. Den standard afstand mellem hængslet stolpehuller i Europa udgør omkring 5 ½ inches. Bare i tilfælde dit toilet er en anden model, skal du bruge målebånd til nøjagtigt at finde længden mellem hullerne.

Mål bredden af skålen

Tag din målebånd og strækker den over den bredeste del af toilet pan at kende den korrekte størrelse til dit sæde. Blandt de forskellige bredde målinger af toilet pan er den bredeste del altid anvendes og bemærket, når du søger efter en plads model. Skriv denne måling ned sammen med resten.

Efter at have fået de målinger og skrive dem ned på din notesblok, kan du gå videre og bruge den til at finde den rigtige plads til dit toilet. Husk, toilet sæde selskaber har forskellige modeller, som du kan vælge fra, så tage din tid på at vælge hvilken en du kan lide baseret på de målinger, du har, og din præference for stil.