E2r

Hvordan man kan reducere giftige kemikalier i det levende miljø

Global opvarmning og forurening er nogle af de største problemer, vi alle står over for i dag. I de sidste par år har der været en stigende fokus på "gå grøn" - ved hjælp af miljøvenlige produkter, genbrug, sikker bortskaffelse af giftigt og andet affald og kemikalier, der skader miljøet. Som individer, er det vigtigt at vide, hvordan man får det bedste og begrænset anvendelse af naturressourcer og rydde op efter os selv, så vi efterlader en grøn og blomstrende planet for de kommende generationer. Du kan begynde at bidrage til denne sag, ved at reducere mængden af giftige kemikalier eller andre skadelige materialer, der påvirker levende miljø omkring dig. Det kræver heller ikke nogen stor investering eller eftersyn af dit nuværende levende system, du bare nødt til at identificere, om de produkter eller materialer, du bruger, er godt eller dårligt for miljøet og derefter skifte til miljøvenlige produkter og metoder. Her er hvordan.

Trin 1

Hvordan man kan reducere giftige kemikalier i det levende miljø. Rengøring materiale.
Hvordan man kan reducere giftige kemikalier i det levende miljø. Rengøring materiale.

Rengøring materiale. Slippe af de kemiske-laden rengøringsassistenter og andet materiale du bruger til at rense dit hjem og omgivelser. En »grøn« metode til at rense er at bruge varme og vand, hvilket er hvor damprensere komme i. Disse rengøringsmidler ikke bruger skadelige kemikalier, der over en periode, forringer miljøet omkring dit hjem. Med damprensere, er rengøring enhver form for overflade, såsom gulve, bordplader, døre, vægge og vinduer, meget enkel og også meget hygiejnisk, da dampen effektivt renser alt snavs og dræber eventuelle bakterier eller andre mikroorganismer, der kan lurer omkring dit hjem .

Trin 2

Rent vandforsyning. Brug vand renseapparater, der indeholder 'aktiveret' carbon er meget nyttige i rense dit hjem vandforsyning, befri den for alle kemikalier, syntetiske eller på anden måde, såsom bly, klor, narkotika forureninger, osv. Disse apparater fastsættes til kilder dit vand levering, såsom haner eller hovedledninger, og komme med garantier for at fjerne alle former for forurenende stoffer, der gør din vandforsyning sikker.

Trin 3

'Grøn' køkkengrej. Det er på tide at slippe af med alle de gryder og pander belagt med syntetiske materialer såsom teflon eller andre non-stick forbindelser, da disse indeholder giftige kemikalier, der sive ind i din mad under tilberedningen. I stedet skifte til køkkengrej materiale lavet af naturligt non-stick materiale, såsom fedtsten, som ikke har nogen kemikalier eller andre giftstoffer, som er 100% naturlige. Ud over at være toksin-fri, er fedtsten også meget holdbart, rust-fri og energieffektiv. Fedtsten er et naturligt mineral fundet i store mængder i lande som Brasilien, hvorfra det er importeret og skæres ned for at gøre køkkengrej såsom pander, grill-og potter i forskellige størrelser.

Trin 4

Trin 1. Rent vandforsyning.
Trin 1. Rent vandforsyning.

Organiske stoffer. Denne kategori gælder for alle dit tøj, sengetøj, lagner, duge, gardiner, mv Organiske stoffer er kemisk-fri og er fremstillet af økologisk dyrket bomuld, og bedømmes med de relevante certificeringer og garantier. Rækken af stoffet dækker alle dine strøelse behov såsom madrasser, lagner, tæpper, puder, osv. Fås også er økologisk dækketøj, såsom klud servietter, duge og dækkeservietter. Ved at skifte til økologisk tabel ware, vil du blive mindske behovet for at fælde træer for at producere papir, stoppe afskovning og reducere mængden af affald, som hober sig op på lossepladser og bortskaffelse lossepladser. Derudover skal du bruge kemiske blegemidler til at rengøre disse stoffer, som skærer ned på mængden af giftige kemikalier, der frigives i miljøet. Organiske stoffer kan bleges med hydrogenperoxid, en inert kemikalie som ikke frigør nogen giftstoffer, når de anvendes.


Disse er blot nogle få af de foranstaltninger, du kan tage for at reducere giftige kemikalier i levende miljø omkring dig. Andre ting, du kan tage for at gøre din del for miljøet - at skifte til miljøvenlige energikilder som sol, vind, etc, erstatte fossile brændstoffer som benzin, benzin, etc for naturlige brændstoffer såsom ethan, hybride celler osv . Ethvert aspekt af dit liv, bør gennemgås for at se, hvor du kan foretage de nødvendige ændringer for at fortsætte med at leve i en grøn og blomstrende omgivelser.