E2r

Hvordan man korrekt rense din tørretumbler s fnugfilter

Fnugfilteret af jer tørretumbler kan nemt samle et betydeligt beløb af fnug med hvert læs din tørre. Kun ved regelmæssigt at rense det vil du forsikre din tørretumbleren vil arbejde i topform.

Her er de skridt til korrekt rengøring af tørretumbleren s fnugfilter.

Hvordan man korrekt rense din tørretumbler s fnugfilter. Fjern filteret fra tørretumbleren.
Hvordan man korrekt rense din tørretumbler s fnugfilter. Fjern filteret fra tørretumbleren.
  • Fjern filteret fra tørretumbleren. Filteret skal normalt være snoet at løsne låsen. Sørg for, at stikket er fjernet fra stikkontakten for at forhindre maskinen i et uheld opererer under rengøring, og hvis enheden er gasdrevne, sluk gasledningen. Rens beholderen af trævler, der kan komme ind i afløbet.
  • Fjern de større klumper af fnug i hånden. Hvis du ikke har renset filteret i temmelig lang tid, en enorm ophobning af fnug bør være til stede. Saml det af med hånden derefter sælge ordentligt.
  • Nedsænkes filteret i varmt vand. Ryst det brysk at løsne genstridige partikler. Bland lidt opvaskemiddel i vandet gnub trådnet.
  • Emne filterets trådnet til rindende vand under en vandhane. Trykket bør rense enhver tilbageværende rest. Hvis vandet ikke passerer igennem helt rescrub filteret en gang mere. Nogle stoffer kan efterlade en tynd, klar film, der vil hindre væske passage, forhindrer maskinen i at fungere effektivt. Lad filteret lufttørre bagefter, eller brug en tør klud til at tørre fugt, hvis du skal bruge apparatet med det samme.
  • Relock filteret til tørretumbleren. Sørg for, at filteret vil ikke komme løs, når maskinen er i drift. En fraværende eller dårligt installeret filter kan introducere partikler til den indvendige side af tørretumbleren, hvilket gør det sværere at fjerne blokeringen, når den opstår.
  • Rengør filteret efter tørring eventuelle behårede kæledyr tilbehør. Tæpper, tøj og håndklæder bruges på hunde, katte eller andre lodne dyr vil indeholde masser af hår, som vil let tilstoppe filteret. Prøv at ryste tøjet for at slippe af med så meget pels som muligt, før du lægger det i tørretumbleren. Denne fremgangsmåde gælder også for enhver vaskeri med løse tråde og andre kilder til tilstopning.
  • Rens fnug kanalen. Nogle fnug kan i sidste ende arbejde sig forbi filteret og tilstoppe kanalen. Fjern kanaltilslutning og bruge en støvsuger til at suge ud fnug og andre partikler. Udskift kanalen efter rengøring.
  • Kontakt din tørretumbler manual, hvis du støder på problemer. Hvis tørretumbleren ikke fungerer ordentligt trods gentagne rengøring på fnugfilteret, kan problemet ligge i de andre dele af maskinen. Manualen vil sandsynligvis have en fejlfinding sektion, der eliminerer eventuelle kilder af fælles tørretumbler problemer. Hvis løsningen på problemet unddrager dig, kan du nødt til at bringe tørretumbleren til en autoriseret servicecenter for reparationer. Du kan også leje en professionel tekniker til at rense din tørretumbler for dig.

Hvis du ikke gør alt for meget vasketøj, vil du kun behøver at rense filteret hver sjette måned. Passe på ikke at beskadige filteret, eller du vil blive tvunget til at købe en erstatning.