E2r

Hvordan man laver en orkan til at gøre listen

Når en orkan rammer dit område

Når en orkan rammer dit område, ved du hvad du skal gøre? Kender du de tal til at ringe? Er du sikker på hele din husstand kan overleve følgerne? Hvis spørgsmålene pludselig gjorde du tænker, du højst sandsynligt ikke er forberedt på en orkan. Historien bekræfter, at den mest potente våben mod enhver usikkerhed, orkan inkluderet, er forberedelse. Og det understreger betydningen af at gøre en orkan to-do liste. Så for din fred i sindet, har vi samlet nogle tips om at gøre en orkan to-do liste.

Hvordan man laver en orkan til at gøre listen. Hold dig opdateret på vejrudsigter.
Hvordan man laver en orkan til at gøre listen. Hold dig opdateret på vejrudsigter.
  • Hold dig opdateret på vejrudsigter. Hvis en storm er på vej, så sørg for at du er afstemt til tv og radio rapporter. Vide, hvornår præcis det kommer, og hvor længe det vil være. Hvis dit område er særligt udsat for orkan, så sørg for at forberede din katastrofe kit. Lav en liste over alle de ting, du får brug for og kontrollere, at hvert element er inkluderet i sættet.
  • Liste ned tallene til at kalde. Bortset fra nødopkaldsnumre, så sørg for at du også har antallet af slægtninge og venner, der bor ud af staten. Så hvis din familie bliver adskilt, har du kontaktpersoner til at hjælpe dig. Hvert familiemedlem skal vide alle disse numre. Bed dem om at nævne de numre i et lille stykke papir og holde det med dem alle i hele katastrofen. Lagring af numre i telefonens hukommelse ikke holder meget garanti, specielt hvis mobiltelefon batteri bliver drænet eller hvis cellen selve telefonen bliver beskadiget efter orkanen.
  • Beskyt dit hus. Før stormen rammer, gøre visse forberedelser til at gøre dit hus orkan-bevis. Husk, at bare et slag af vinden allerede kan splintre dit hus i stykker. Især skal du installere tunge skodder i dine vinduer. Fastgør dørene og tage så godt. Træer skal trimmes, så hvis de falder, vil de ikke direkte falder over dit hus. Også, skal du fjerne de grene, der potentielt kan blive projektiler. Alle gryder, haven tilbehør og andre objekter, der kan flyve ind til dit hus skal være fastgjort eller flyttet indendørs.
  • Evakuer hvis tilrådes. Hvis myndighederne råde dig til at evakuere, forlade det samme. Bestem tidligt på hvor du vil evakuere til. Du kan overveje at gå til et hotel eller kro, men forventer, at du vil højst sandsynligt være blandt de hundreder eller tusinder af dem, der venter på en bolig. Så hvis det er muligt, foretage reservationer forud for tid. Du kan også overveje at gå til den nærmeste slægtning eller ven. Sørg for at kontakte din vært selv før du forlader, så han kan gøre visse præparater så godt. Husk, at du kan blive hængende i trafik som du evakuere, især hvis du forlader efter evakueringen rækkefølge. Så hvis du kan, evakuere foran andre.
  • Planlæg et møde sted. Under et møde sted er vigtigt i tilfælde af, at din familie bliver adskilt. Fortæl alle, at dette er, hvor de skal gå hen, hvis de mister kontakten til andre familiemedlemmer. Sørg for, at hvert familiemedlem ved, hvordan man kommer til dette sted.

Du skal også træffe foranstaltninger til dit kæledyr

Du skal også træffe foranstaltninger til dit kæledyr. Hvis du vil evakuere, er du nødt til at bringe kæledyr til et krisecenter. Adgangskrav krav omfatter identifikation krave, vaccination dokumenter, bur, snor, mad, vand og medicin.