E2r

Hvordan man laver et billede væg collage

Et billede væg collage er en fantastisk måde at vise dine yndlingsfotos i en sjov og interessant måde. Det er bestemt tilføjer en visuel punkt af interesse for ethvert rum. Med en collage af billeder, kan du straks se en masse billeder i stedet for blot at framing et par stykker.

Her er hvordan man laver et billede væg collage.

Hvordan man laver et billede væg collage. Saml dine billeder.
Hvordan man laver et billede væg collage. Saml dine billeder.

Saml dine billeder. Den første ting du skal gøre, hvis du ønsker at lave en collage er at komme ud af dine uindrammede billeder og begynde sortering. Du er nødt til at se, hvad slags billeder, du har at arbejde med.

Bestem et tema. Når du har set de billeder, bør du begynde at tænke på et tema. For eksempel, vil du lave en collage af alle dine college år eller foretrækker du en collage af alle dine familie billeder? Hvis du ikke kan vælge bare en, kan du beslutte at opdele rummet i forskellige områder med et specifikt tema hver. For eksempel kan den ene side af collagen være dine børns billeder, mens en anden er en indsamling af dig og din ægtefælles romantiske tider sammen.

Må et groft layout. Beslutte, hvor stor du vil have den collage skal være. Hvis du har en bestemt plads i tankerne, såsom en spændende opslagstavle, så sørg for din collage ikke går over grænserne for den plads, du vil bruge. Hvis du bruger en illustration board hvor at montere dine billeder, begynde at placere billederne på det, så du har en idé om det færdige produkt. Må ikke indsætte billeder endnu, så du kan flytte det rundt indtil du ender op med et layout, der tilfredsstiller dig. Hvis du bruger en overskrift eller nogen dekorative grænser for din collage, kan du begynde at skrive de ord og skære det ud så godt.

Skåret ud dødrum. Hvis du ønsker at være i stand til at sætte flere billeder på din collage, skåret ud enhver døde rum på billederne. For eksempel, hvis du ikke behøver baggrunden, men kun ønsker at beholde folk i den korte trimme side af billedet for at gøre det til at passe din collage.

Lim sammen. Når du har planlagt, hvordan du vil have din collage for at se ud, kan du begynde at lime billederne ind til bestyrelsen. Dette kan få ganske kedelig, men bare være tålmodig, og du vil få det hele gjort på ingen tid. Undgå at bruge for meget lim på de ydre ender af billeder, så du ikke behøver overskydende lim, der kommer ud fra under billederne, som du indsætter den. Har grænserne haves.

Indram det

Indram det. Bestem et tema.
Indram det. Bestem et tema.

Indram det. Når du har afsluttet collage, kan du nu indramme det. Hvis du bruger en pre-made ramme, skal du blot glide i rammen for at beskytte collage. Du har også mulighed for at tage det til en professionel Framer. Endelig kan du også bare montere collage på din væg, siden du har sat ind på en stiv bord alligevel. For at beskytte billederne fra fading eller fugtighed, dække det med et lag af plastfolie.


Dette projekt kan tage en eftermiddag at gøre, men det er sikker på at være sjov, da hvert billede vil bringe tilbage glade minder. Når du er færdig, vil du have en gruppering af billeder, som du kan stirre på at hjælpe dig mindes om lykkelige tider i fortiden.