E2r

Hvordan man opbygger øko - venlige møbler

Som verden bliver mere miljøvenlige forsigtige

Som verden bliver mere miljøvenlige forsigtige, er mange mennesker at tage skridt til at sikre, at de gør så meget som de kan for at forbedre Jordens tilstand. Dette omfatter genbrug, tage offentlig transport, og ikke at købe miljøskadelige produkter. En anden måde, folk viser deres miljøbevidsthed er ved at købe miljøvenlige møbler. Desværre er denne type møbler er vanskeligt at finde og kan være dyrt. Heldigvis kan mange mennesker gør deres egen øko-venlige møbler uden at bruge næsten lige så mange penge. Denne artikel giver de trin og tips, der er nødvendige i, hvordan man laver øko-venlige møbler.

Det første skridt i, hvordan man laver øko-venlige møbler er at vælge den rigtige type af træ til bunden af dine møbler. Når du vælger miljøvenlige træ, du skal kigge efter træ, som bliver sendt fra en bæredygtig placering. Bæredygtige steder er dem, hvor Timber Company planter et nyt træ for hvert træ, de graver op. De fleste møller og tømmer værfter vil være i stand til at fortælle dig, hvilke tømmer kommer fra en bæredygtig skov. Du kan også være i stand til at købe nogle genbrugstræ, som tidligere blev anvendt, men ikke beskadiget.

Efter selektion det rigtige træ

Efter selektion det rigtige træ, er det næste skridt i, hvordan man laver øko-venlige møbler er at vælge miljøvenlige tekstiler. Du skal først tage sigte på at vælge vintage tekstiler, som enten genanvendte stof eller kan genbruges. Andre stoffer, såsom bambus baserede stof eller bomuld, er også gode muligheder, fordi de næsten altid kommer fra bæredygtige steder.

Det næste skridt i, hvordan man laver øko-venlige møbler er at vælge miljøvenlige udsmykning og tætningsprodukter. Mange malinger, pletter, træ slagtesvin og lim er udformet med organiske forbindelser, der er ganske skadelige for miljøet. Når man bygger et stykke af øko-venlige møbler, skal du kigge efter produkter, der praler af, at de er en grøn version af de barskere produkter.

Når alle leverancer er indsamlet

Hvordan man opbygger øko - venlige møbler. Som verden bliver mere miljøvenlige forsigtige.
Hvordan man opbygger øko - venlige møbler. Som verden bliver mere miljøvenlige forsigtige.

Når alle leverancer er samlet, er det næste skridt i, hvordan man laver øko-venlige møbler er at få en forståelse af, hvordan man bruger disse produkter. Miljøvenlige produkter er ofte lidt anderledes end den ikke grøn version, der forårsager forskellene i deres forbrug. For eksempel kan miljømæssigt forsvarlige maling og pletter har forskellige tørrebehov derefter deres farlige kolleger. Også nogle grønne tekstiler såsom hamp tendens til at krympe, medmindre de er forvasket.

Når alle leverancer er indsamlet og du forstår at bruge dem, er det næste skridt i, hvordan man laver øko-venlige møbler er at bygge møbler. Selve processen med at opbygge øko-venlige møbler er meget lig det at opbygge traditionelle møbler. Nogle miljøforkæmpere vælger at bygge deres møbler uden brug af el-værktøj eller tunge maskiner, som kan tage en masse energi til at bruge.