E2r

Hvordan man tester omgivelsestemperatur

Først og fremmest, hvad er omgivelsestemperatur

Først og fremmest, hvad er omgivelsestemperatur? Det er den temperatur måling af luft i et lokale. Omgivelsestemperatur behagelig at mennesket er i gennemsnit 70 grader Fahrenheit (eller 21 grader Celsius). Den omgivende temperatur er en meget vigtig faktor i mange situationer, såsom i videnskabelige eksperimenter, medicinsk forskning og opretholde high-tech udstyr. For eksempel ville en computer arbejde ved maksimal effektivitet, hvis rummets temperatur var på mellem 60 og 75 grader Fahrenheit (eller 15,5-25 grader Celsius). Høje rumtemperaturer (over 80 grader Fahrenheit eller 27,7 grader Celsius) udgør en risiko for skadelige edb-systemer. Det er derfor, det er vigtigt at holde temperaturen på et konstant sikker måling for at sikre dit udstyr effektivitet.

Her er de fælles enheder, du kan bruge til at teste omgivelsestemperatur for at sikre det er stadig inden for en sikker rækkevidde til dit udstyr:

Hvordan man tester omgivelsestemperatur. . Temperaturregulatorer.
Hvordan man tester omgivelsestemperatur. . Temperaturregulatorer.
  • Fugtsensorer. En fugtføler bruges til at overvåge mængden af fugt i luften. Moderne fugtsensorer er små chips eller dele, der kan integreres i større systemer. De giver digitale resultater og kan operere i barske miljøer (såsom meget høj til meget lave temperaturer). Ved at vælge en god fugtighed sensor, er der flere faktorer i betragtning: nøjagtighed, følsomhed over for eksterne forstyrrelser, langsigtet stabilitet, evne til at modstå kondens og modstandsdygtighed over for fysiske og kemiske forurenende stoffer, blandt andre.
  • . Temperaturregulatorer Temperaturregulatorer, simpelthen sat, arbejde ved konstant at overvåge rummets temperatur, de derefter sammenligne den med den forudbestemte kontrol temperatur og derefter regulere den når det er nødvendigt, og de kan arbejde som en switch at signalere specialiserede enheder til at justere den nuværende omgivelsestemperatur. Forskellige typer af temperaturregulatorer er tilgængelige på markedet i dag: det er de forholdsmæssige controller, on-off controller (enkleste) og PID (eller Proportional med Integral og afledte kontrol, hvilket har mere specifik kontrol over temperatur). Forskellen mellem disse temperaturregulatorer er primært i, hvordan de regulerer temperaturen, når den omgivende temperatur går over den maksimale / minimale temperatur. Hvordan til at vælge mellem forskellige temperaturregulatorer afhænger af sådanne faktorer som hvor vigtigt det er at opretholde en bestemt temperatur (som i tilfælde af meget følsomme instrumenter og udstyr), mængden af tilgængelig energi, og hvor hyppige temperaturændringer forekommer inden en placering.
  • Infrarøde temperaturfølere. Infrarød temperatur refererer til stråling (varme) objekter afgiver. Infrarøde temperaturfølere er i stand til at omdanne varme til et elektrisk signal, som derefter omdannes til temperatur værdi. Nogle sensorer er yderligere i stand til at konvertere denne værdi til en digital udgang, der derefter kan registreres og analyseres på computere. Infrarøde temperaturfølere normalt tage form af håndholdte eller vægmonterede, ikke-kontakt-enheder.
  • Fugt og temperatur diagram optagere. En meget brugervenlig omgivelsestemperatur enhed er den fugtighed og temperatur diagramskriver, som er en lille og praktisk værktøj, der er ingen trængsler at oprette og drive. Det kan være monteret på et kontor væg eller skjules på et kontor skrivebord. Det giver real-time temperaturmålinger via kort displayet, registrerer resultater, og giver advarsler, når den omgivende temperatur er off af krævede grænser.

Andre enheder er også tilgængelige til at måle et rums omgivende densitet (massen til rådighed i en given plads).