E2r

Hvordan sikrer sikkerhed i hjemmet, mens væk

Skal du væk på en udvidet ferie

Skal du væk på en udvidet ferie? Til stranden, måske, eller væk til bjergene? Uanset hvor du går, er det meget vigtigt, at du kommer tilbage til dit hjem sikkert og lyd - og at dit hjem også selv forbliver sikker og forsvarlig! Her er nogle af de bedste måder at sikre, at dit hjem er sikkert, selv mens du er væk.

  • Midlertidigt annullere din magasin og avis abonnementer. Så snart du finde ud af datoen for din ferie, bør du skrive eller sende en mail til aviserne, som du abonnerer på, så du kan midlertidigt afbryde dem. Husk: intet siger "boligejer er gået!" mere end uafhentede magasiner og aviser ude på verandaen!
  • Spørg en betroet nabo til at hente din post for dig. Et alternativ er at tildele en nabo, som du absolut tillid til at få alle de e-mails fra din postkasse hver dag, mens du er væk. Mens han er på det, kan du også betale ham for at slå din plæne, skovle sne fra din indkørsel, eller hvis du har et kæledyr, at tage sig af ham for mellemtiden.
  • Efterlad din bil i garagen. Anden afslørende tegn på en boligejer fravær er ingen bil i garagen. Hvis det er muligt, låne en vens bil eller leje en bil, så du kunne forlade din bagefter. Hvis du kommer til at ride på flyet til din ferie, kan du spørge nogen til at køre dig der.
  • Installer en timer i din belysning. At afværge potentielle indbrudstyve, kan du indstille en timer på dit lys, så de kunne gå til og fra på bestemte tidspunkter. En anden mulighed er at tildele en betroet slægtning eller ven til at sove over på din plads i løbet af natten, mens du er væk, bare så der er en indlysende tilstedeværelse på dit hjem.
  • Tag stikket fra din fastnet. Hvis du tænder på telefonsvareren, kan potentielle indbrudstyve bliver opmærksom på, at du ikke er hjemme i en længere periode. Hvis du tager ud i stikket, på den anden side, de bare tror måske, at dit fastnet er brudt.
  • Undgå at tale om din ferie på offentlige steder. Nogle gange er det en god ting at være paranoid. Forestil dig, at der kunne være en potentiel indbrudstyv hænger ud i din favorit salon eller en restaurant, og når han fangster på at du forlader dit hus tomt for ferie, du bare kan være hans næste mål.
  • Sørg for at alle vinduer og døre er låst ordentligt. Dette er den mest grundlæggende rettesnor, men nogle gange en af glemte mest, så godt. Tag et godt kig på dit hus og tænke som en indbrudstyv: Hvad er muligt, næsten umærkelige indgange er der? Og mens du er ved det, bør du også tjekke for mulige brandfare så godt.

Der har du det

Hvordan sikrer sikkerhed i hjemmet, mens væk. Midlertidigt annullere din magasin og avis abonnementer.
Hvordan sikrer sikkerhed i hjemmet, mens væk. Midlertidigt annullere din magasin og avis abonnementer.

Der har du det! Disse er blot nogle af de mest grundlæggende måder til at sikre, at dit hjem er sikkert, selv mens du er væk. Husk, kan det betale sig at være paranoid nogle gange, så man kunne undgå alle de mulige farer. Efter alt, er det meget bedre at være sikker end ked! Held og lykke, og har en glad, ubekymret ferie!