E2r

Hvordan skal man behandle med en struktur brand

Tage kontrol over en struktur brand kræver viden og færdigheder

Tage kontrol over en struktur brand kræver viden og færdigheder. Faktisk, hvis du er seriøs omkring en effektiv håndtering af det du har brug for at lære at blive en del af et team. Du er nødt til at se dig selv som en person udfører den rolle og efter direkte opsyn af enten en officer-in-afgift eller en besætning leder.

Hvis din hensigt er blot at beskæftige sig med en struktur brand efter det er sket, her er nogle pejlemærker for dig at tænke over:

Hvordan skal man behandle med en struktur brand. En struktur brand bringer alvorlig fare for dit samfund.
Hvordan skal man behandle med en struktur brand. En struktur brand bringer alvorlig fare for dit samfund.

1. En struktur brand bringer alvorlig fare for dit samfund. Du behøver ikke begrænse din opmærksomhed på beskadigede bygninger og konstruktioner alene. Du er nødt til at tage fat på de særlige behov brandofre. Deres mest umiddelbare bekymring er, hvordan man håndtere sorg og traumer. Det er klart, der beskæftiger sig med eftervirkningerne af en struktur brand er ikke en en-mands job. Du er nødt til at danne en komité til at løse opgaverne. Selvfølgelig ville det være en helt anden sag, hvis du selv, tilfældigvis er et offer for en brand struktur. Det ville være bedre, hvis du ser efter dig selv først.

2. Straks behandle dine forsikringer papirer. Kontakt dit forsikringsselskab agent. Det ville være bedst, hvis du kunne mødes med din forsikring agent i person. Du ville have den fordel at vide, hvad de skal gøre næste. Du vil også have oplysninger om, hvordan tingene ville blive udarbejdet i henhold til din forsikringsdækning. Men hvis din forsikring agent ikke er tilgængelig, enten han er out-of-town eller bare travlt med andre virksomheder ved hjælp af 24-timers krav linje af dit forsikringsselskab er et godt alternativ. Du skal muligvis til at give alle de relevante oplysninger til din forsikring og derfra, bør du få specifik meddelelse om, hvordan din ejendom ville blive bordet op og sikret. Du bør også få øjeblikkelig hjælp til, hvordan du gendanner dine forsyningsvirksomhed så hurtigt som muligt.

Hvis dit forsikringsselskab ikke opretholde en aktiv liste over selskaber, der tilbyder bord op, eller hvis du ikke er dækket af nogen forsikring overhovedet, kan du vælge at komme i kontakt med en lokal bestyrelse op selskab for en hurtig levering af tjenester. Du kan se op i telefonbogen efter fortegnelsen. Du kan også søge på nettet. Find dem under "bord op service".

3. Dokumentere skaden

Tage kontrol over en struktur brand kræver viden og færdigheder. Straks behandle dine forsikringer papirer.
Tage kontrol over en struktur brand kræver viden og færdigheder. Straks behandle dine forsikringer papirer.

3. Dokumentere skaden. Tag billeder. Eller videobånd alt. Fokus på skader på din ejendom. Du er nødt til at dokumentere dem alle i forsikringsøjemed. Det er yderst vigtigt, at du tager en række billeder af de beskadigede genstande og ejendom strukturer, både for dit foto og video dokumentation. Sørg for, at de billeder og videoer er af god kvalitet. Dine dokumentationer bør omfatte, hvad der skete før og efter enhver service udføre blevet, udført, eller leveret. Du bør også skyde alt under brættet op tjeneste.

En struktur brand kan uundgåeligt medføre, at du sorg og traumer. Så du skal ikke være alt for følelsesladet. Hvis du har brug for at søge professionel hjælp til at administrere din sorg eller traumer, tøv ikke med at gøre det. Dit velvære er lige så vigtig som din ejendom.