E2r

Hvordan til at bygge en pitch tag

Opbygning af en taghældninger opnås ved at installere spær, der danner en truss system. Taghældningen vinkel (kendt som stigning) af taget bestemmes enten ved en bygning kode eller en særlig bekymring, såsom tag belastninger, der udholde kraftige snefald eller tunge regnskyl, der kræver vand at sende off tag hurtigere end i tørre klimaer .

Hvordan til at bygge en pitch tag. Begynd ved at stable flere spær på kanten.
Hvordan til at bygge en pitch tag. Begynd ved at stable flere spær på kanten.

Ud over stigningen, skal længden, (kendt som kørslen) anses for at bestemme størrelsen og lejebelastning af spær materiale. Løbet er afstanden halvvejs mellem væggene i et rum, da dette er placeringen af taget tagryggen ovenfor.

Når kørslen og stige er etableret, bliver den korrekte størrelse tømmer bestilt og taget er klar til at blive samlet.

Overhænget er den del af taget, der strækker sig ud over byggelinjen og giver skygge eller dækning til en del af bygningen. Det punkt, hvor spær kontakter toppen af bygningen vægge er kendt som plade linje og afstanden fra pladen linje til højderyg bord er længden af spær løb, plus udhæng.

Ved hjælp af en indramning firkant. Læg indramning firkant på plads.
Ved hjælp af en indramning firkant. Læg indramning firkant på plads.
  1. Begynd ved at stable flere spær på kanten, på toppen af en række savbukke, justere enderne og fastgør disse sammen ved at nagle små blokke til hestene. Måle længden af udhænget, for eksempel 24 "fra den ene ende og trække en linje på dette punkt vinkelret på tværs af toppen af spærene. Dette vil være pladen linje.
  2. Spærene skal have sæde snit på pladen linje for at tilvejebringe sømning fastgørelse. Indstilling af dybden af en rundsav klinge til 1 "udsat gør dette.
  3. Ved hjælp af en indramning firkant, en linje trække på et stykke træ, der svarer til taghældningen. For eksempel 4 & 12. Ved hjælp af en justerbar kvadratisk, denne vinkel overføre til vinklen af savklingen. For eksempel er 4 & 12 omtrent en 17-1/2 graders vinkel.
  4. Med dybde og vinkel sæt, skåret over linjen trukket på spærene. Dernæst lå hvert spær på dets 'side, og indstil savklingen til nul grader og fuld eksponering.
  5. Læg indramning firkant på plads, på linje med snit og afmærk vinkel ved at trække en linie fra den dybe punkt i snittet til den nederste kant af spær. Markér hvert spær på denne måde og gøre sav skærer langs linjen, stoppe cirkelformet savklinge, når den skærer det første snit. Afslut disse nedskæringer med en håndsav, og du har sædet nedskæringer. Gentag dette for alle spær.
  6. Dernæst skal spærene skæres til i længden med en vinkel snit, der passer op til højderyggen bord. For at gøre dette, lå ene spær på dets 'side og tegne et målebånd fra sædet skåret til den modsatte ende af spær.
  7. Dernæst bruger et spær bog finde tabellen for den tilsvarende stigning i dit tag og som vil fortælle dig den korrekte køre af spær. Markere, at længden og gøre lod skåret (vinkel på banen).
  8. Brug af denne spær som et mønster skære de resterende spær. Layout højderyggen board og markere det i henhold til den spær layout, som normalt er 24 "fra hinanden.
  9. Dernæst skal skelettet være installeret. Dette er normalt fire spær, to spær knyttet på modsatte sider af det rum, der mødes på højderyggen bord. Nail spærene på sædet skæres derefter søm dem til højderyggen bord. Fastgør højderyg bord med en vinkel skinne i hver ende og installere de resterende spær.
  10. Endelig skære plade blokke, der vil passe mellem spærene og søm dem på plads i sædet nedskæringer langs toppen af væggen og flugter med ydersiden af muren. Være sikker på at søm ind blokeringen fra hver side af spær, og også tå søm i den øverste væg plade.

Taget er nu klar til beklædning.