E2r

Hvordan til at dekorere din fedtsten køkkenbordet

Marmor og granit er et dagligt syn i køkken bordplader

Marmor og granit er et dagligt syn i køkken bordplader. Et andet alternativ populær blandt husejere er fedtsten. Fedtsten er også blevet brugt som et populært medium i udskæring, og nogle af verdens mest populære kunstværker er faktisk lavet af et lag fedtsten (især den store Kristus Forløseren statue i Rio de Janiero).

At have en fedtsten køkkenbordet er kun begyndelsen. Du ønsker at dekorere dit fedtsten køkkenbordet for at sikre, at du har en attraktiv og organiseret køkken.

Hvordan til at dekorere din fedtsten køkkenbordet. Marmor og granit er et dagligt syn i køkken bordplader.
Hvordan til at dekorere din fedtsten køkkenbordet. Marmor og granit er et dagligt syn i køkken bordplader.

Ryd off rod. Den første ting du skal gøre er at skjule alle dine køkkenmaskiner, der ikke er i brug på en regelmæssig basis. Disse vil omfatte dit espressomaskine, køkkenbordet grill, langsom komfur, ris komfur, mixer, og alle andre maskiner, som du kun bruger sparsomt. Du kan holde disse i dine faste kabinetter eller kabinetter under disken, hvis pladsen tillader det.

Bruge stearinlys

Brug stearinlys. Tilføjelse stearinlys vil give dig en varm og beroligende atmosfære i næsten alle tilfælde. Du kan bruge duftende stearinlys, med farver, der afspejler sæsonens yuletide farver til jul, jordfarver til efteråret, grøn til foråret, og lyse farver til sommer. Du kan tilføje småsten, bønner, sand eller andet accenter, hvis du placerer stearinlys på en tallerken.

Dekorere dit sæbeskål

Dekorere dit sæbeskål. Føj nogle småsten til din sæbeskål. Hvis du holder din bar soap direkte ved siden af vasken, kan du også bruge andre materialer som glas sten. Flydende vaskemiddel kan opbevares i gennemsigtige glasflasker. Disse vil afspejle og lad gennem lys i interessante mønstre. Dit flydende sæbe skal placeres i en pumpe-action container, for nem adgang.

Tilføj blomster

Dekorere dit sæbeskål. Dekorere en serveringsbakke.
Dekorere dit sæbeskål. Dekorere en serveringsbakke.

Tilføj blomster. En lille kurv eller buket blomster vil lyse op i ethvert køkken. Du kan også placere en vase med afskårne blomster i et hjørne. Hvis du er glad for at bruge hjemmedyrkede ingredienser i din madlavning, kan du tilføje et par potter af krydderier, så du bare kan vælge og lave mad. Krydderier er bedst placeret mod vinduet, for nem adgang og så de kan opsuge på sollys.

Dekorere en serveringsbakke

Dekorere en serveringsbakke. Hvis du er en kop kaffe eller te elsker, forberede en bakke med kaffe eller te kopper, servietter, teskeer, samt en tekande (eller kaffe pot) og efterlade det som en accent stykke. Hvis du kan lide vine, kan du vise et par flasker af dine foretrukne vine. Du kan også installere en fedtsten chiller for dine vine.

Tilføj frugter

Tilføj frugter. Årstidens frugter vil også gøre en dejlig accent. Du kan bruge æbler, appelsiner, citroner og andre citrusfrugter. Disse vil ikke ødelægge nemt, og du kan bare få fat i en frugt at bide, når du føler dig sulten. Sæt disse på en kurv eller skål. Prøv at arrangere de frugter, således at de ikke vil roll off nemt.

Indret dit fedtsten køkkenbordet vil involvere de-rod, organisation og tilføje et par accent stykker til at gøre køkkenbordet se godt ud. Vær sikker på at tilføje elementer af interesse, som kan hjælpe fremhæve dit køkken, og bringe skønhed fedtsten.