E2r

Hvordan til at dekorere en kaffebar

En café er en stor hub for socialt samvær og uformelle møder

En café er en stor hub for socialt samvær og uformelle møder. Caféer i dag er i efterspørgslen efter små møder og som et alternativ mødested for anmeldelse sessioner og mellem klasse pauser. Studerende og unge erhvervsfolk er habitués af moderne kaffebarer. Store atmosfære kan skabes med den rigtige dekoration og møbler, bortset naturligvis fra det store kaffe. Dagens café møbler og indretning er mere eklektisk og farverig, bidrager til den lyse og luftige føler. Der er flere måder at udsmykke en café, når budgettet er en vigtig overvejelse.

  1. Beslut hvad tema, du vil det indre af kaffebaren skal være. Gennemse indvendige udsmykning magasiner. Internettet er en stor kilde til information. Du kan gennemse en række steder, hvor du kan få inspiration og gode ideer, og hvor at købe ud møbler.
  2. Overvej din placering som dette har en indflydelse på din dekoration. Der er nogle indkøbscentre, der følger nogle design og farvesammensætning og et bestemt udseende. Hvis dette er tilfældet, så vil det være lettere for dig at kigge efter plakater og fotografier, maling farver, borde og stole,
  3. Overvej den naturlige lyskilde kaffebar. Du kan have lysere lys i løbet af dagen, især hvis cafeen har tre åbne glasvægge og mere mellow og dramatiske belysning om natten.
  4. Kig efter plakater, der ekko kaffebaren overordnede tema. Nogle butikker ser for plakater og / eller fotografier, der viser forskellige former for kaffebønner og kaffe træer og blomster. Andre fremvise deres andre produkter som forskellige kaffe blandinger, mens andre går til sort og hvid retro plakater som dem i Charlie Chaplin og andre smukke sorte og hvide kunstneriske fotografier.
  5. Vælg borde og stole, der er moderne, solide, funktionel og nem at vedligeholde. Du kan give polstrede sæder for aflukke plads til større grupper og runde eller firkantede borde, der kan sæde to eller fire personer.
  6. Kig efter overføringsbilleder og kuriositet elementer, der kan gå med dit tema. Male væggene i rene og kølige farver, der vil gøre cafeen ser rummelige og nydelige løbet af dagen og kan blive til et sted, der er advare og hyggeligt i løbet af aftenen med dramatiske belysning. Glas og rustfrit stål giver en virkelig ren look.
  7. Kig efter kunstnere i dit lokalområde, der kan være villige til at låne dig nogle af sine værker til at hænge på dine vægge i bytte for at vise og sælge nogle af hans andre værker. Det vil tage sig af de fleste af dine dekoration.
  8. En stor blank mur kan blive forvandlet til en slags graffiti væg. Placer en stor firkant tomt lærred og give farvede markører, så lånere kan efterlade nogle noter. Bare sørg for, at du har nogle retningslinjer på plads, så noterne er inden for grænserne for anstændighed. Du kan også give huskesedler i forskellige farver, som lånere kan skrive på og holde sig til en tom plakat.
Hvordan til at dekorere en kaffebar. Beslut hvad tema, du vil det indre af kaffebaren skal være.
Hvordan til at dekorere en kaffebar. Beslut hvad tema, du vil det indre af kaffebaren skal være.

Begræns din brug af den samlede farveskema til en eller to farver alene og bruge plakater, billeder og belysning til at give yderligere farver og kontraster. Udsmykning en café, afhænger af typen af de fleste kunder er du sandsynligvis tiltrække - deres køn, alder og erhverv.