E2r

Hvordan til at dekorere en skateboarding tema soveværelse

Børn, især teenagere, er på et stadie, hvor de ønsker at udtrykke deres individualitet og personlighed på alle mulige måder, selv i deres soveværelse. Temaet for deres soveværelser er en forlængelse af deres personlighed, og bør altid afspejle deres interesser. Tendensen i dag er skateboarding. Det er en spændende aktivitet for teenagere at engagere sig i. En skateboarding tema soveværelse vil være den perfekte tilflugtssted for skateboardere. Det kan være meget let at opnå. Med et par enkle tips, kan du forvandle et almindeligt soveværelse og gøre det til et spejl af dit barns personlighed.

Her er et par enkle tips om hvordan man kan dekorere en skateboarding tema soveværelse:

  1. Brug skateboard dæk og andre materialer for at gøre møbler. Gamle skateboards kan nemt laves om til møbler. Du kan prøve at lave hylder af brugte skateboards meget nemt ved at tage hjulene fra en almindelig skateboard. Prøv at rette dem til en væg eller har et vægbeslag for at støtte dem. Bare tage omkring tre skateboards og du kan nemt gøre dem til en hylde.
  2. Prøv at designe et skateboard tema hovedgærde. Få et stort stykke pap og tegn en skateboard facon efter størrelsen af dit barns hovedgærde. Derefter kan du male dette på nogen måde du ønsker. Du kan endda bede dit barn om at hjælpe dig male det, så du kan få en klar idé om sin præference. Så, lad dit design til tørre. Skær skateboard design ud og læg et par strygere på bagsiden. Et elastisk bånd er perfekt til dette. Du kan købe det på noget kunst og kunsthåndværk butik.
  3. Undersøgelse skateboarding kultur. Der er en masse ideer, du kan få bare ved at studere om kultur og ideen bag skateboarding. Du vil blive overrasket over, hvor godt du vil være i stand til at designe et rum ved hjælp af begreber i skateboarding.
  4. Prøv lidt graffiti. Hvis du ønsker, kan du prøve at sætte lidt graffiti på væggene i soveværelset. Hvis du finder graffiti for meget, så prøv at gøre det på den ene side af værelse kun. Graffiti er en grundpille i skateboarding design. Bare bruge en lille smule af spray maling og begynde at skrive. Husk at beskytte dine gulve med avisen eller en lille plast, så malingen ikke vil sprede sig til andre dele af rummet. Vælg fed, lyse farver, såsom rød eller gul, selv appelsin at henlede Deres graffiti. Du kan endda bede dit barn om at tilføje graffiti selv, så de virkelig kan vise deres skater personlighed.
  5. Du kan prøve at sætte nogle væg kunst på dit barns værelse. Der er en masse af kunstværker, der har skating som tema. Du kan gå til en professionel for at få dem skaleres og genoptrykt. Læg dem på en væg, og du vil blive overrasket over den forskel det gør i udformningen af dit værelse.
Hvordan til at dekorere en skateboarding tema soveværelse. Brug skateboard dæk og andre materialer for at gøre møbler.
Hvordan til at dekorere en skateboarding tema soveværelse. Brug skateboard dæk og andre materialer for at gøre møbler.

Udsmykning en skateboarding tema soveværelse er ikke så svært. Følg disse enkle tips, og du kan gøre en skateboarding tema soveværelse på ingen tid.