E2r

Hvordan til at forsegle væg leddene omkring et karbad eller brusebad

Silicon caulking er en måde at ordentligt forsegle væg samlinger

Silicium tætningsstrimler er én måde til at forsegle væg leddene. Caulkings har forskellige variationer, såsom den almindelige silicium kalfatring, der er slebet dem, som er lavet til fliser og supplere farven på din flise fuger. Det kommer i forskellige farver samt passer til din smag. De almindelige silicium caulkings ikke let rengøres selvom der er mange at vælge imellem. Før du begynder at forsegling væg leddene, sørg du køber dem egnet til dit badekar eller bruser.

  • Bare gør et hurtigt tjek på hver væg fælles i dit badekar eller bruser for tegn på, at den har brug for tætning. Hjælp af de relevante værktøjer, du vil ske i én to timer toppe. Her er de instruktioner om, hvordan at forsegle væg leddene omkring dit badekar og bruser.
  • Forbered de nødvendige materialer. Du skal bruge en silicium caulk pasform til din badekar og bruser, skruetrækker, et blad eller en kniv, en malertape, en hårtørrer, og et vakuum.
  • Tag den gamle caulk. Det er bydende nødvendigt, at du fjerner den gamle caulk for at gøre det lettere at anvende den nye. For at bryde det op, bruge din klinge eller kniv, og derefter stramt skub i den gamle caulk indtil det bliver løs og revner. Hold gøre dette indtil der ikke er en enkelt perle til venstre. Skrab den overskydende og bruge en vakuum til at rense det rod op. Du kan også bruge en caulk remover for hårdere obligationer.
  • Lad det tørre ud. Med hjælp fra din hårtørrer, panorere på tværs af hver portion brudt ud caulk. Igen, brug din vakuum bare for at sikre, at alle rester er renset ud og sugede i.
  • Maskere det op. Brug din malertape til sikkert dække hele overfladen ved siden af, hvor du vil anvende din nye silicium caulk. Dette er gjort for at sikre, at ingen caulk fejlagtigt påføres overfladearealet af din væg joint.
  • Sæt din caulk på. Med din indlæst caulk pistol, placere den en vinkel, hvor du vil anvende caulk på. Tryk håndtaget hårdt nok til at se en rigelig mængde af caulk kommer ud af røret, og omhyggeligt anvende det i (hvis du kan) en lige linje over leddet. Brug din finger til at glatte det ud. Kontroller, om der er pauser på fælles og bare klemme noget på det for at sørge for hvert joint er fyldt i.
  • Rengøring tid. Når du er færdig kalfatring din vej at forsegle alle samlinger, tag malertape omkring det. Sørg for, at den nye caulk har afgjort før der rent faktisk fjerne tapen. Giv det hele natten for den nye obligation til at indstille, før du bruger dit badekar og bruser.

Og din væg samlinger er nu helt forseglet

Hvordan til at forsegle væg leddene omkring et karbad eller brusebad. Bare gør et hurtigt tjek på hver væg fælles i dit badekar eller bruser for tegn på, at den har brug for tætning.
Hvordan til at forsegle væg leddene omkring et karbad eller brusebad. Bare gør et hurtigt tjek på hver væg fælles i dit badekar eller bruser for tegn på, at den har brug for tætning.

Og din væg samlinger er nu helt forseglet. Det er en ganske simpel opgave, plus du spare en masse penge bare ved at gøre det selv. Ingen grund til at hyre en entreprenør og intet behov for byggeri eksperter også. Husk at gøre det til en vane at årligt kontrollere for fugemasse brud eller utætheder. Husk på alle de nødvendige skridt, og du vil blive tætningslister ikke bare i dit badekar og bruser, men i alle dele af huset, der har brug forsegling.