E2r

Hvordan til at hænge et rådyr hoved på væggen

Du har drømt så meget om at fange hjorte i løbet af din jagttur

Du har drømt så meget om at fange hjorte i løbet af din jagt tur, og nu, at du har haft det, hvad vil du gøre nu? Du vil tage hjortehovedet til en konservator til stopning og montering. Bagefter vil du gå hjem og stolt hænge hjorte hovedet på din væg.

Hængende en hjort hoved på din væg er en fantastisk måde at mindes din triumf i at fange en. Det har også været en lang tid tradition for jægere til at hænge lederen af de dyr, de fanget under deres jagt. Man kan sige, at et hjortehoved på din væg svarer til en trofæ, at du vandt i en basketball, baseball, eller golf turnering.

Hvordan til at hænge et rådyr hoved på væggen. Før du placerer hovedet.
Hvordan til at hænge et rådyr hoved på væggen. Før du placerer hovedet.

Et rådyr hoved på din væg ville se virkelig grand, og det ville bringe dig stor stolthed. Ikke alene vil de hjorte hovedet være et storslået og ekstravagant dekoration i din bolig, men det vil også fungere som et trofæ for at fange hjorte i løbet af din jagt. De hjorte hovedet ville ærefrygt dine besøgende, og det ville være en interessant kilde til samtale om din jagt, og du kan prale om dine oplevelser til dem. Du kan endda videregive din jagt historier til dine egne børn, eller måske børnebørn, mens du bruger hjorte hovedet som en visuel demonstration.

Men inden da, bliver du nødt til at hænge det og sikre den korrekt på din væg. Her er de trin om, hvordan til at hænge en hjort hoved på din væg:

  • Før du placerer hovedet, skal du finde et sted hvor du vil hænge det. De hjorte hovedet vil se bedre ud i et sted, hvor hjorte hovedet vil være mærkbar - en hædersplads, hvis du foretrækker. Også, glem ikke at højden og bredden af geviret ville påvirke den plads, så du er nødt til at vælge et større område på væggen.
  • Efter at have besluttet, hvor at placere hjorte hovedet, kigge efter beslaget bag hjorte hovedet. De fleste beslag bruges til at hænge rådyr hoved sammen med en skrue, så det er et must, at du vælger en skrue, der passer til beslaget.
  • Næste, du har brug for en stabil stud på din væg til at skrue anker på. For at finde en stud på bestemt sted, hvor du har besluttet at hænge dit hjortehovedet, bruge en stud finderen. Markér det område, hvor du ønsker at placere skruen. Ved hjælp af en væg stud er bedre og mere pålidelig end et anker.
  • Efter markering af området med en blyant, bruge en boremaskine til at lave et hul på væggen, specifikt på det sted, du markerede.
  • Sno skruen ind i sit nye hul ved hjælp af en skruetrækker. Sørg for at du lader en del af hovedet af skruen stikker ud fra hullet, så du kan hænge dit hjorte hovedet på din væg.
  • Få din hjorte hoved og hænge det på skruen. Sørg for at sikre skruen stramt ind bag beslaget, så hjorte hoved er fladt mod sin baggrund væg.
Du har drømt så meget om at fange hjorte i løbet af din jagttur. Næste.
Du har drømt så meget om at fange hjorte i løbet af din jagttur. Næste.

Hvis du har gjort alle disse trin om, hvordan til at hænge en hjort hoved på din væg, kan du se din hjorte hovedet på din væg med stor stolthed og ære.