E2r

Hvordan til at hænge væg kunst - Et simpelt tip

Wall kunst er altid en fantastisk tilføjelse til ethvert rum. Gennem brug af væg kunst, kan du dekorere et værelse og bringe ud sin skønhed, vise og blive mindet om minder fra dine ture og vigtige begivenheder i livet, eller endda indstille eller fremhæve stemningen i stedet.

Hvordan til at hænge væg kunst - Et simpelt tip. Beslut hvilke væg kunst eller kunst, du ønsker at sætte op.
Hvordan til at hænge væg kunst - Et simpelt tip. Beslut hvilke væg kunst eller kunst, du ønsker at sætte op.

Beslutte, hvor og hvordan man kan hænge din væg kunst kan være meget vanskelig, men det er en billig måde at dekorere dit hjem. Til at hænge din væg kunst, alt hvad du behøver er en boremaskine og et par kroge eller skruer.

Nedenfor er enkle tips om hængende væg kunst:

  • Beslut hvilke væg kunst eller kunst, du ønsker at sætte op. Hvis du planlægger at hænge en gruppe af væg kunst, er det bedst at angive et tema og sortere ud kunstværker. For eksempel, hvis du planlægger at hænge billeder af dine kære kan du udskrive dem alle i sort og hvid til at tilføje en følelse af nostalgi, samtidig indstilling blot ét tema, der vil gøre gruppen af væg kunst supplerer hinanden .
  • Bestem placeringen af din væg kunst. Før du begynder at bore huller på væggen, er du nødt til at være sikker på placeringen af din væg kunst, især hvis du bruger mere end én. Du kan gøre dette ved at lægge rammer ud på gulvet eller en flad overflade og måle mellemrummene mellem frames. Skalere den på et stykke papir, så du nemt kan overføre målingerne på væggen. Du kan også måle dine frames ved at spore det på et stykke papir og sætte dem på væggen.
  • Afgøre, hvor du ønsker at hænge din væg kunst. Standarden positionering af et kunstværk på væggen er i øjenhøjde. Dette er omtrent 57-60 inches fra gulvet. Selvfølgelig, hvis du er hængende væg kunst i et barns værelse placere den på hans øjenhøjde. Vælg en tom væg i dit værelse, hvor du ønsker at hænge din væg kunst. Hvis du hænger en væg kunst over en slags møbler, sætte det op omkring 4-8 inches høj. Husk, at belysning er også en vigtig faktor i at vise vægudsmykning. Sørg for, at belysningen supplerer din væg kunst i stedet for ødelægge det ved at producere blænding eller refleksion.
  • Mål og markere, hvor du ønsker, at kroge på din væg. Hvis du hænger indrammet væg kunst, måle længden af dens ramme eller rammen af kernen i din væg kunst, dividere det med to og tilføje 57-69 inches til antal opnået. Markér dette sted som dette er, hvor du vil blive knyttet din krog.

Du skal også huske, at farven er et af de grundlæggende elementer i billedkunst. Sørg for, at farverne på dine frames og kunstværker supplerer hinanden, så du får den stemning, du ønsker at gå på dit værelse.

Med disse grundlæggende tips om hængende væg kunst, bør du være i stand til at opnå den perfekte balance i placeringen af din kunst.