E2r

Hvordan til at passe dine rustfrit stål apparater

Disse er "rustfri", så hvorfor disse apparater har brug for omsorg

Disse er "rustfri", så hvorfor disse apparater har brug for omsorg? Selv rustfrit stål apparater er mere modstandsdygtige over for korrosion, de stadig har brug omsorgsfulde. Hvis du ikke gør dit job, vil det rustfrie stål, der dækker dine apparater snart blive fjernet, og de vil ikke være af rustfrit stål længere.

Regelmæssig rengøring

Hvordan til at passe dine rustfrit stål apparater. Regelmæssig rengøring.
Hvordan til at passe dine rustfrit stål apparater. Regelmæssig rengøring.

Snavs, støv, grimes og eventuelle udenlandske materialer på rustfrit stål er langsomt beskadige apparater. Omsorg for dine apparater starter fra rengøring det regelmæssigt.

  • Forbered rengøringsmiddel. Varmt vand er nok til at tørre af rustfrit stål apparatet. Men hvis de ting har nogle pletter eller pletter, bedre tilføje nogle opvaskemiddel eller mild sæbe til det varme vand.
  • Soak ren klud til rengøring løsning. Brug bomuldsklud så meget som muligt. Undgå at bruge slibende materialer til aftørring af rustfrit stål. Efter iblødsætning kluden, vride den til at fjerne overskydende væske.
  • Tør apparatet. Start tørre rustfri apparatet fra top til bund, ved hjælp af kun én retning
  • Skyl rustfri stål. Vask bomuldsklud du har brugt til at tørre apparatet indtil der ikke er sæberester længere. Brug denne samme klud til at fjerne sæberester på apparatet. Som et alternativ kan du bruge en ny bomuldsklud. Damp det med rene og kølige vand. Vrid overskydende væske og begynder at tørre apparatet. Når du tørrer, skal du bruge én retning, fortrinsvis den samme retning, du brugte i de første aftørring.

Flere rengøring tips

Ud over de sædvanlige regelmæssig rengøring, er under nogle mere rengøring tips du kan bruge til at tage sig godt af dine rustfrit stål apparater:

Disse er "rustfri", så hvorfor disse apparater har brug for omsorg. Forbered rengøringsmiddel.
Disse er "rustfri", så hvorfor disse apparater har brug for omsorg. Forbered rengøringsmiddel.
  • Brug særlige rustfrit stål rengøring produkt. Med populariteten af rustfrit stål apparater er også populariteten af specielle rengøringsmidler for dem. Investere på dette, fordi de fleste af dem kan minimere ridser, fjerne pletter, og polere ståloverfladen.
  • Eddike og varmt vand kan bruges til rengøring og polering af rustfrit stål. Den eddike kan også kombineres med lidt olivenolie, hvis du ønsker at fjerne tunge pletter på apparatet.
  • Glasrens virker bedst at fjerne fingeraftryk pletter. Tør glasrens på de farvede overflade. Når pletten er væk, tørre løsningen væk med en ren og tør klud.

Som du gøre rengøring oftere, vil du indse flere måder, endnu bedre måder at rense din rustfrit stål apparater. For nu, starter med at følge den vejledning og tips ovenfor.

Mere omsorgsfulde tips

Udover rengøring, er her flere ting, du skal gøre for at tage sig af rustfrit stål apparater:

  • Skyl pletter med det samme. Så snart du opdager pletten, fjerne det straks med en ren klud fugtet i varmt vand. Gør dette især hvis mælkeprodukter, mælk, salt fødevarer, eller syre forårsage pletten. Disse kan forårsage mørke pletter på overfladen, når den ikke straks fjernes.
  • Brug aldrig slibende. Slibende scrubber eller renere er en stor no-no for rustfrit stål. Selv klor og andre stærke rengøringsmidler er ikke anbefales til disse apparater.

Alle disse rengøring og pleje tips er sandsynligvis angivet i apparaterne 'manual. Bedre læse dem igen, så vil du vide de specifikke ting, du bør gøre for at tage sig af dine apparater. Husk, rustfrit stål apparater er dyrere end deres regelmæssige kolleger. Men de ekstra udgifter vil helt sikkert være det værd, hvis du kan bruge apparaterne så længe.