E2r

Hvordan til at sætte i et badeværelse lysarmatur

Hvert badeværelse behov god belysning

Hvert badeværelse behov god belysning. Efter alt, er det den mest anvendte rum i hjemmet. Bortset fra at gøre vores morgen afvaskninger, er badeværelser, hvor folk kan slappe af, læse eller endda få klædt om morgenen.

Hvordan til at sætte i et badeværelse lysarmatur. Afgøre, hvor du vil sætte lampen.
Hvordan til at sætte i et badeværelse lysarmatur. Afgøre, hvor du vil sætte lampen.

Installation af en ny badeværelse lysarmatur eller opdaterer den, du har i øjeblikket er forholdsvis enkel. Det vil kun tage et par minutter. Her er hvordan man kan sætte i et badeværelse lysarmatur.

  1. Afgøre, hvor du vil sætte lampen. Nogle af badeværelserne har separat lys for området sink og en anden til brusebad / karbad område. Nogle af badeværelserne har kun en generel ovenlys. Andre har multi pære forfængelighed lys på deres sink.
  2. Måle område, hvor du vil placere lampen. Hvis det er over vasken, måle den tildelte plads. Sørg for at din belysning fastholdelsesanordningen ikke vil ramme nogen skabslåger eller andre forhindringer.
  3. Beslut om du vil samle halogenbelysning eller en matteret lysspreder. Halogen giver mere intens belysning, men kan være mindre energieffektiv. Frosted lysdiffusere er ideelle, hvis lampen er en lampe type, der er monteret på væggen, så det kan give belysning uden at skabe en stærk blænding.
  4. Vælg et passende stil til badeværelset. Hvis dit badeværelse har et bestemt design tema, så sørg for lysarmatur du vælger supplerer det overordnede design tema i rummet. Må ikke vælge en lysekrone stil lysarmatur, hvis dit badeværelse har et asiatisk land tema.
  5. Sluk for strømforsyningen, før du forsøger at installere den nye lampen.
  6. Hvis der ikke er nogen aktuel lysarmatur i badeværelset, springe dette trin over og gå direkte til det næste trin. Fjern det gamle lysarmatur i badeværelset. Skru pæren og monteringsbeslag for den gamle stativ. Hvis det ikke vil komme ud, lirke det ud med kanten af en flad skruetrækker eller kniv. Læs fabrikantens anvisninger, før du forsøger at installere den nye armatur. Afhængigt af armaturet, kan der være små variationer i, hvordan man monterer lysudstyr.
  7. Skru den nye monteringsbeslag. Dernæst Sno dem sammen ledningerne af samme farve, hvid til hvid og sort til sort. Skru wiren møtrik på begge. Sørg for at du også gøre det samme for de jordkablerne.
  8. Placer stativet på monteringsbeslaget. Det skal klikke på plads. Nu kan du skrue pæren. Sørg for at du får den effekt, der er passende for armaturet og ikke overstiger armaturet kapacitet.
  9. Hvis der er en dekorativ skygge eller diffuser, kan du nu placere den til at dække pæren. Når du er færdig, kan du nu tænde for strømmen igen for at kontrollere dit arbejde.

Hvis du er usikker på, hvordan du installerer lysarmatur, kan du ringe en elektriker. Hvis du har brug for at gøre ekstra ledningsnet til ekstra lysarmaturer, er det bedst at kalde en autoriseret professionel.