E2r

Hvordan vælger udvendige hus maling farver: Valg maling farver

Få maling farve ideer til dit hjem ydre


Du kender huset har brug for et nyt lag maling, men hvordan kan du beslutte, hvad farve til at male det? Vælge maling farver tager tid og overvejelse, fordi du sandsynligvis vil holde dit hjem udvendige maling for en stund. Disse tips vil hjælpe dig med at komme op med nogle "farverige" ideer:

Trin 1

Overvej dit hjem eksisterende permanente farver. Hvis dit hjem er en kombination af træ sidespor og andet materiale (såsom mursten), bliver du nødt til at tage dette andet materiale i at overveje, når du vælger din udvendige maling. Vælg en farve, der er gratis for din mursten farve. Ligeledes overveje, hvad farver vil se bedst med farven på dit tag. Mens de fleste helvedesild er mørke nuancer, der vil matche næsten enhver udvendige maling farve, hvis du har en rød, blå, grå eller grønne tag, du bliver nødt til at være forsigtig med dine farvevalg.

Trin 2

Hvordan vælger udvendige hus maling farver: Valg maling farver. Overvej dit hjem eksisterende permanente farver.
Hvordan vælger udvendige hus maling farver: Valg maling farver. Overvej dit hjem eksisterende permanente farver.

Kig dig omkring dit miljø. En anden mulighed er at kigge rundt miljø for inspiration. Kig på din naboer og beslutte, om du ønsker at bo i overensstemmelse med deres farvevalg, eller hvis du ønsker at sætte dig ud. Overvej naturlige funktioner som træer, søer og marker. Kig efter farver, som du elsker eller farver, som du ønsker at supplere. Husk, vil dine nye udvendige maling farver være en del af dit miljø i mange år, og du vil sikre dig, at din farve valg er passende.

Trin 3

Få teknisk. Du kan vælge udvendige maling farver ved hjælp teknologi, og det vil tage en masse gætterier ud af processen. Software eksisterer, der kan tage et billede af dit hus og ændre farverne på dit hjem til nogen skygge, du kan forestille dig. Leg med dine muligheder uden nogensinde at afhente en malerpensel. Du ved med det samme hvilke valg der fungerer bedst. Som en sjov mulighed, kan du endda udskrive ud et par eksempler til at få familie og venner hjælpe dig med at beslutte.

Trin 4

Beslut dig for din farvepalet. Når du har besluttet om de generelle farver, du kan lide, er det tid til at indsnævre dine valg. Besøg din lokale home forbedring butik for at se på maling kombinationer. Du ønsker et par komplementære farver til udvendige døre og trim. Du kan selv ønsker at male dine skodder anden farve - det er virkelig afhænger af, hvordan fed du ønsker at være! Bare sikre, at dine farver ikke kollidere.


Få maling farve ideer til dit hjem ydre. Kig dig omkring dit miljø.
Få maling farve ideer til dit hjem ydre. Kig dig omkring dit miljø.

Når du vælger udvendige maling farver, så husk at meget lyse, fed eller mørke farver vil blegne med tiden. Store flader også gøre maling ser lysere, så tage dette i betragtning, når du handler på malingen butikken.