E2r

Sådan at isolere massive vægge

Betonvægge måske ikke giver den mest effektive beskyttelse til dit hjem mod kulden. Derfor er mange mennesker mener isolerende dem. Lining en betonvæg med isolering kan øge tilbageholdelse af varme og energi i dit hjem. Du kan nemt gøre det selv med de rigtige værktøjer og materialer. Her er nogle skridt til at isolere dit betonmure for optimal beskyttelse mod kulden.

  • Mål væggen. Det første skridt vil kræve at du måle højden og bredden af dine vægge. Disse tal vil være grundlag af størrelsen af de materialer, du får brug såsom lamel-og isolering bestyrelser. Pisk ud af din målebånd og begynder at tage ned på længden og bredden af din betonmur. Når dette er gjort, gå til den lokale hardware levering butik og købe de materialer, du har brug for.
  • Købe materialer. Til dette projekt, bliver du nødt til at forberede en række materialer, nemlig tremme boards, Isoleringsplader fremstillet af fast skum, og betonvæg lim. Du bliver nødt til at have visse redskaber samt som en sømpistol og en bordrundsav. Glem ikke de konkrete negle enten. Køb hvad du ikke allerede har på din lokale hardware butik. For tremme boards, købe dem, der er mindst en tomme tyk. Du kan overveje at købe pre-cut brædder med den nøjagtige længde af din væg. Bredden af disse bestyrelser er temmelig standard, og det er perfekt for projektet. Ved isolering bord, bliver du nødt til at beslutte, om effektiviteten, du ønsker. Isoleringsplader kommer med nogle vurderinger, der er relevante for klimaet, du er i. Hvis du er i et område med en barsk koldt klima, og derefter overveje at få isoleringsplader med en højere rating.
  • Start med kanten af væggen. Placer en lamel bord på kanten af den pågældende væg. Sørg for, at det har de samme målinger af muren langs. Skær den med en bordrundsav, hvis nødvendigt. Når brættet er placeret korrekt, køre nogle søm i med en negl pistol.
  • Installer isolering bord. Når den første lamel bord er blevet låst på plads, få din isolering bord og anvende konkrete lim på bagsiden del af bestyrelsen. Når det er gjort, anvende isolering bord på væggen ved siden af den lamel bord, du lige naglet ned. Bredden af isoleringsplader bør være temmelig standard. Indstil bestyrelsen i og lad limen tørre.
  • Gentag processen. Når isolering bord er blevet pudset, få en anden lamel bord og sæt den ved siden af den isolering bord, du netop placerede. Brug sømpistol at låse den på plads. Sørg for ikke at efterlade nogen plads mellem isoleringen og tremme boards. Når det er gjort, tilføje en anden isolering bord ved siden af den nye lamel bord. Gentag processen, indtil du dække væggen. Når hele muren er dækket med vekslende lamel og isolering boards, dække områder med isoleringsplader med tremme bestyrelser samme målinger. Nail bestyrelserne til væggen.
Sådan at isolere massive vægge. Start med kanten af væggen.
Sådan at isolere massive vægge. Start med kanten af væggen.

Nu, hvor du har isoleret din betonvægge, bør du opleve en varmere fornemmelse i rummet på grund af den mere effektive varmen leveres af isoleringsplader.