E2r

Sådan at købe den rigtige tapet

Baggrund undertiden bliver centrum for samtalen til fester

Baggrund undertiden bliver centrum for samtalen til fester, når folk løber tør for vittige ting at sige, så hvorfor ikke gøre det til et punkt at have fantastiske tapet, at folk kan oprigtigt udbryde på, når de kommer 'rundt dit hjem for en fest? De vil sige, at du ikke blot en udpræget vært, men en spirende designer samt at dømme efter din fine smag i at designe dit hjem. Ville det ikke være noget? Du ved, det er en kombination af flair, kreativitet og vælge den rigtige tapet. Så en af dine gæster beslutter at spørge dig netop det, og hendes spørgsmål er lige nedenfor:

Hvordan køber du det rigtige tapet?

  1. Tag et kig rundt i dit hjem. Gå fra rum til rum, og visualisere den slags remodeling at du stræber efter. Hvis du ikke har en indretningsarkitekt på holderen eller ikke har planer om rådslagning med en på alle, så fortvivl ikke. Der er utallige hjem forbedring magasiner, der kan give dig inspiration. Good Housekeeping og This Old House er gode kilder til tips og DIY oplysninger. Du kan navngive de sider, du vil, på disse blade til senere brug.
  2. Få en skitseblok og tegne, hvad du ser i dit sind. Selv stick tegninger vil gøre. Det vigtige er, at du kan overføre det, du ser i dit sind til papir. Gør bemærker en brønd. Tænk på dette som din personlige dagbog for hjemmet forbedring.
  3. Mål højde og bredde og skrive dem ned, også.
  4. Med din skitseblok og magasiner i hånden, skal du gå til din foretrukne hjem forbedring eller hjemme leverancer butik og høre deres in-house specialister om dit projekt.
  5. Tag hjem stofprøver, midlertidigt holde de farveprøver på væggen, hvor du planlægger at få din tapet, og tage billeder af det.
  6. Tag billederne tilbage til butikken for yderligere høring og derefter beslutte, hvilke design og materiale til at gå med.
  7. Braklægning et budget for dette projekt. Baggrund lavet af papir, vinyl, stof, eller en kombination af alle tre retails fra 10€ / roll opad. Den mest du vil betale per rulle er 70€
  8. Det handler om design og materiale. Hvad vil du ender med at vælge skal farvesætningen af rummet eller rummene i dit hjem. Disse bør ikke kollidere. Tænk komplementære og forskønnelse. Pastelfarver, solrige farver, elegante farver, alle disse vil afhænge af dine præferencer. Rækken af materialer er til din rådighed. Der er papir, vinyl, stof, blandet vinyl og stof eller hvad combo du kan lide.
  9. Tapetet du vælger, skal være let at vedligeholde og rengøre.
  10. Stock op på, hvad der vil gøre arbejdet færdigt. Køb engros. Hvis du køber et begrænset roll er det måske ikke nok, og du måske ikke være i stand til at få den samme bestand senere, når du er nødt til at købe mere. Brug dine målinger for at sikre, at du har hele tapet til at dække dette område. Det vil også gøre det lettere for dig budget-wise, da du er beskyttet mod prissvingninger.
Sådan at købe den rigtige tapet. Tag et kig rundt i dit hjem.
Sådan at købe den rigtige tapet. Tag et kig rundt i dit hjem.

Sørg for, at farverne ikke falmer eller frakke dine vægge, især hvis du planlægger at tapet dit badeværelse, hvor det er forpligtet til at være fugtig hele tiden.