E2r

Sådan at male et lampeskærm

Det er normalt de små ting, der virkelig gør en rum skiller sig ud og få bemærket. Det kunne være en stol, et bord eller en lampe skygge strategisk udformet og placeret, som kan sætte skub i det overordnede tema og udseendet af et værelse. Selv om en lampeskærm synes ubetydeligt til det overordnede tema i et rum, i virkeligheden, kan dette minut detalje væsentligt bringe liv og farve til rummet. Selvfølgelig vil du nødt til at gøre nogle mindre detaljer på lampen skygge til at passe den stil, du ønsker. Dette kan gøres nemt. Du kan tage en flad hvid lampeskærm og gøre det til et fantastisk stykke ved at male det til perfektion.

Bestem design

Bestem design. Maleri og designe en lampe skygge er en sjov og nem kunst og kunsthåndværk job. Dog vil du nødt til at gøre nogle rolige refleksioner om, hvad design, du vil vedtage i lampen nuance, der vil perfekt forstærke det overordnede tema i rummet. Kig på dit værelse i forskellige vinkler og notere sig de større og mindre farver, som omfatter det. Prøv at analysere de bedste farver til din lampeskærm. For eksempel, hvis dit værelse er en to tone design med mørk brun og fløde som dine farver så du måske ønsker at bruge creme som den vigtigste farve af lampeskærmen med mørk brun langs trim. Sørg for at tænke det igennem og vælge en farve, der vil give et løft til den farve tema.

Sådan at male et lampeskærm. Organisere arbejdsområdet og materialer.
Sådan at male et lampeskærm. Organisere arbejdsområdet og materialer.

Organisere arbejdsområdet og materialer. Vælg et arbejdsbord og pak det op med gamle aviser og klude. Sørg for at dække gulvet omkring bordet så godt. Dette vil beskytte bordet og gulvet fra maling spild og drypper. Placer lampeskærm og nogle stof håndværk maling på bordet. Forbered en børste eller svamp, en satin lak spray, og andre dekorationer, du vil bruge.

Opret design

Opret design. Inden du flytter fremad, få et stykke papir og skitsere lampeskærm på det. Få nogle markører og farve det er baseret på det design, du ønsker. Rediger design som du ønsker det. Dette vil give dig et eksempel på, hvad lampeskærm ser ud, når du er færdig med jobbet. Hvis du er tilfreds med den mock up, så bliver du nødt til at placere denne skitse i nærheden af dig, så du kan genskabe det på lampeskærm selv.

Start arbejdet med lampeskærm

Start arbejde på lampeskærm. Baseret på det design, du skitserede på papiret, farve dit lampeskærm starte. Få en svamp eller børste og dyp det i stof maling og begynde at anvende et tyndt lag på lampeskærm. Anvend kun det første lag maling. Lad det første lag tørre i cirka 30 minutter og fortsætte med det andet lag. Lad den anden frakke tørre derefter udfylde de andre detaljer. Hvis du har planlagt at male linjer eller forskellige decors omkring lampeskærm på toppen af den store farve, så gør det nu. Så snart du er færdig, lad alt tørre i cirka en time, og derefter få en flaske lak og spray et tyndt lag over hele lampeskærm. Dette vil give det skinnende finish og beskytte malingen mod støv og vejrlig.

Start arbejdet med lampeskærm. Start arbejde på lampeskærm.
Start arbejdet med lampeskærm. Start arbejde på lampeskærm.

Tilføj tilbehør. Når lakken er tør, kan du nu piske ud af din lim pistol og begynde limning diverse tilbehør som perler, bånd eller håndværk papir, hvis dette er inkluderet i din oprindelige design.

Når malingen er helt tørrer, skal du placere lampeskærm oven på din lampe og se det giver liv og farve til rummet. Tænd lampe for en optimal virkning.